Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Андрей Новаков: Оставката на Цветанов не е катаклизъм

Политика

Андрей Новаков: Оставката на Цветанов не е катаклизъм

Андрей Новаков: Оставката на Цветанов не е катаклизъм - Tribune.bg
Снимка:

Важно е да решим докрай проблема с пакета „Мобилност“

„Партиите са жив организъм – растат, променят се, реформират се, идват нови хора, някои си тръгват, така че оставката на Цветанов не е някакъв катаклизъм“, заяви евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков пред БНТ.

Според него няма как да се стигне до разделение в ГЕРБ, защото няма кой да инициира такова. Новаков смята, че Цветанов няма да предприеме подобни действия. Ще видим по-засилена роля на Изпълнителната комисия и реформи по места, където са необходими, допълни той.

„Скандали винаги ще има, важно е как се реагира. Ясно се видя, че ние можем да носим отговорност, който е сбъркал си понася своята отговорност, защото за нас е по-важно как върви България", заяви Новаков.

Евродепутатът допълни, че анализът за ГЕРБ е направен и ще работят да подобрят резултатите, а това става единствено чрез работа. Там където има проблеми, сигурно ще има реформи, но ГЕРБ продължава по-добре и напред.

Новаков разкри че е поискал място в Комисията по транспорт и бюджет, за да довършат работата по пакета „Мобилност“, а в бюджетната комисия отново ще работи затова страната ни да получава допълнително финансиране.

„Ако позволим да се разцепи бранша, каквото чувам, че се случва, няма да излезем на добър край. Със сигурност има проблем, но съм два пъти по-сигурен, че пакетът „Мобилност“ не е решение“, допълни Новаков и подчерта, че работи за българската позиция.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати