Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Атака“: Правителството трябва да се завърши мандата си

Политика

„Атака“: Правителството трябва да се завърши мандата си

Атака: Правителството трябва да се завърши мандата си - Tribune.bg

Волен Сидеров: Нямаме общо споразумение за явяване на избори

Лидерът на Атака Волен Сидеров коментира в кулоарите на парламента възможността партиите в „Обединени патриоти“ да се явят самостоятелно на европейските избори. Той призна, че към момента те не са постигнали споразумение за това.

„Както и да се явяваме, това не се отразява на бъдещето на управленския мандат. Мандатът трябва да се завърши. Едното не зависи от другото“, уточни Сидеров.

Той увери, че за тази цел народните представители от партията „са били на линия“, а на извънредния коалиционен съвет вчера е взето решение да се спрат командировките на народните представители от ГЕРБ и Обединени патриоти за няколко седмици, за да се гарантира кворума в пленарна зала.

Лидерът на Атака потвърди, че партията е готова за всякакви варианти за явяване на европейските избори. Партията не се е явявала на евровота в коалиция досега. Волен Сидеров е убеден, че в близките седмици партиите в „Обединени патриоти“ ще излязат с решение по въпроса.

„Поотделно шансът не е толкова добър“, категоричен е той.

Сидеров отрече да са обсъждали с Николай Бареков общо участие на европейските избори. Партия Атака се е интересувала от приемането ѝ в политическото семейство на европейските консерватори и единствено това е било обект на разговори с евродепутата Николай Бареков, обясни лидерът ѝ.

„За коалиция с неговата партия не е ставало въпрос и аз не предвиждам такава“, заяви Волен Сидеров.

Той смята, че партиите в „Обединени патриоти“ трябва да решат как да се явят на избори без да се карат, защото самото време им поставя срок и изборите наближават. Сидеров е оптимист, че в близките седмици това ще се случи.

Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети