Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Симеонов и Сидеров в спор „парцал“ ли е вестник „АТАКА“

Политика

Симеонов и Сидеров в спор „парцал“ ли е вестник „АТАКА“

Симеонов и Сидеров в спор парцал ли е вестник АТАКА - Tribune.bg
Снимка:

Вътрешно сътресение в малката коалиция

Поредно неразбирателство в малката коалиция. Искрите между лидерите на НФСБ и Атака се възпламениха миналия петък след коментар в студиото на ТВ СКАТ на Валери Симеонов, че вестник „Атака“ е „парцал“. На това днес екипът на изданието отговаря на страниците на вестника, че именно този „парцал“ е изстрелял Валери Симеонов от Бургас в българския парламент.

Вестник Вестник "Атака"

Заместник-председателят на НФСБ Валентин Касабов хвърли светлина върху спора в кулоарите на парламента.

„Не съм го чел бюлетина на Атака. Все едно кравата да суче от телето. Как да стане тази работа. Волен Сидеров е изградил политическата си кариера при Симеонов. Да припомня началото – 2004 г. Сидеров дойде в СКАТ и на първата година започна да прави партия. Могат ли да правят партия колегите в медия без знанието на собственика, без помощта на ТВ СКАТ как да стане това?!“, попита риторично Касабов и допълни, че в продължение на 10 години телевизията е подпомагала Волен Сидеров, дори само с колите си, които Сидеров е карал.

„Така че Атака е отрочето на ТВ СКАТ и Валери Симеонов. Това е първата партия на Валери Симеонов, така че той е доста успешен политик, а останалото са измислици на хора, които не знаят за какво става въпрос. Това са фантазии, нека се събуди човекът“, обърна се Касабов към Волен Сидеров.

Николай Александров от „Атака“ също коментира случая и сподели, че не очаква извинение от Валери Симеонов за обвиненията към партийния вестник.

„Самият Симеонов още не може да обясни на майките на деца с увреждания думите си, както и на избирателите на Атака. По-важното е да видим как ще продължим да се движим като политици. Не сме се събрали тук да се коментираме взаимно“, посочи депутатът от Атака.

Според Александров Симеонов трябва да излезе и да каже какви принципи защитава, а партиите в Обединени патриоти трябва да продължат работа си и да се обединят около общите идеи, заложени в програмата на коалицията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати