Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Банов: Йончева е като Цола Драгойчева, иска да живея в страх

Политика

Банов: Йончева е като Цола Драгойчева, иска да живея в страх

Банов: Йончева е като Цола Драгойчева, иска да живея в страх - Tribune.bg
Снимка:

Записът е манипулиран, подправен, нагласен, рязан, съчетаван с други разговори, обяви министърът на културата

Те достигнаха в манипулацията си отвратително ниво. Целта е в обществото да се насади идеята че, има един сериозен служител и още един, който ще бъде свидетел. Това е отвратителна и гнусна манипулация. Не може да лъжеш хората, че имаш „защитен свидетел“ и да казваш колко бил почтен. Това е Ангел Ангелов, който ме рекетираше. Става въпрос за един мръсник! Цола Драгойчева, извинявайте, Елена Йончева, е контрабандистка на сведения". Това заяви пред БТВ министърът на културата Боил Банов.

Той не крие, че гласът от записа е неговия, но е категоричен, че е манипулиран.

Правени са многократно записи – той е подправен, нагласен, рязан, съчетаван с други разговори, за да се получи нещо, с което мога да бъда рекетиран. Категорично твърдя, че е манипулиран и че съм вкаран в капан”, каза Банов.

Като причина да не подаде сигнал за рекета Банов посочи, че никога не е ставало лично и не е имал доказателства.

Когато работеше с мен, той не се държеше адекватно, но не е заплашвал. Заплахите започнаха, след като беше уволнен. През хора - „Ще те размаже, той те е записвал”. Преди да бъде уволнен не ме е заплашвал, просто се е държал нагло и непочтително”, посочи министърът на културата.

Той коментира, че консорциумът, който е правил проекта на „Ларгото”, е избран по времето, когато премиер беше Пламен Орешарски. Тръгнал е със забавяне, но е станал качествен.

С манипулиране на хора, с откровена лъжа – бандитът си е бандит. Проблемът е когато хора, на нивото на Йончева, уважавани хора реализират манипулация. Когато живееш в страх не можеш да работиш. Аз не живея страх“, подчерта Банов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети