Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Биков: Целта на Радев е да избере най-подходящата за опозицията дата за изборите

Политика

Биков: Целта на Радев е да избере най-подходящата за опозицията дата за изборите

Биков: Целта на Радев е да избере най-подходящата за опозицията дата за изборите - Tribune.bg
Снимка:

„Целта на Румен Радев е да избере най-подходящата за опозицията дата за провеждане на изборите. За да вземе правилното решение трябваше да направи консултации с Корнелия Нинова, Христо Иванов, Мая Манолова, Мустафа Карадайъ и Слави Трифонов, а не със здравни експерти“. Това коментира в социалните мрежи депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Според народния представител, ако Радев наистина се е интересувал от здравната обстановка, е нямало цяло лято да иска провеждане на изборите през ноември или декември.

„А опозицията, която искаше същото, сега се оказва неподготвена за избори в края на март. И като загубят ще обвинят датата, а не лидерите си. А датата няма никакво значение, когато сам си се поставил извън реалността и не си готов за срещата си с нея“, коментира още Биков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Тартаковер Типично разсъждение на простак. Типично и за този сайт. Типично и подходящо за неговите читатели и коментатори. Приятна вечер !
05.01.2021 20:10 / Отговор
Таракане, Забавен си ! Та нали ривахте за "предсрочни" избори, а сега когато Радев ги насрочи за март, се чудите как да ги отложите! Не е ли забавно?
05.01.2021 20:14
Приятна вечер! Ха, ха! ще се задавиш от мъка, като няма с какво да опонираш!
Бъди смел и се ваксинирай, за да разнасяш урни за изборната победа!!
05.01.2021 20:55
:) Нормално, така пропагандата на Борисов/Пеевски 10 години ги облъчват с простотия герберския електорат, отдавна бяха минати всякакви граници на нормалност, вече всяка чалга я поглъщат като добре промити овце. Чета ги и как започнаха без да ги е срам да пожелават смъртта на всеки, който разкрива корупционните им схеми. Дъно на дъното са те.
05.01.2021 21:12
Ignor! Ало, трол невнятен! Гледай си вашия вожд гнома, комунистически прокурор, па тогава се включвай с едни и същи опорни точки да маскариш другите! Г-н Иван Сотиров (политически противник на ГЕРБ) бе така любезен да предостави таблицата с данните за 100%-ното гласуване на БКП-то за осемте ви районни кметове в София! А гуруто ви Илиян Василев/агент Сашо11 публично ви организира менкането: вие за Маямата, БКП-то - за кметовете ви, отиващи на балотаж с ГЕРБ!
Вие, лилявите либерали, разградската "десница" сте ДБКП!!!
05.01.2021 21:31
До :) На вас все ви се привижда ,как някой някого облъчва! Не ви ли минава поне за кратко мисълта, че никой не желае болшевиките от Позитано, и психо-десните от Гей-парада да докопат властта! Никой не желае втора синьо-червена мъгла! Най-голямата сила на Борисов е, че другите боклуци за нищо не стават!
05.01.2021 22:34
ПЛАЧЕТЕ, ОРКИ НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ(РАДЕВ, МАНОЛОВА, ЧЕРЕПА, НИНОВА, БОЙКИКЕВ)..... ЩОМ ПЛАЧАТ, ЗНАЧИ БЪЛГАРИЯ Е НА ПРАВИЛНАТА ПИСТА-ЕВРОПА, НАТО.......
С УСИЛИЯТА НА БЪЛГАРОФИЛИТЕ, ГЕРБ, БОРИСОВ........
05.01.2021 22:10 / Отговор
Борисов и българофил, ако беше такъв нямаше да се разхожда с хеликоптер след смъртта на планинар, а щеше да задейства правителството да закупят медицински хеликоптери. "Модернизира" армията, но за народа само трохи. От турските сериали прозрях, какви добри болници имат турците- модерни, оборудвани, чисти, красиви и т.н. А при нас, всичко е съсипия и разруха. Благодарение на тази лъжовна мутра, която има милиарди в офшорки.
06.01.2021 08:42

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети