Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БНO: Манолова да се извини, че използва голото тяло на Готи

Политика

БНO: Манолова да се извини, че използва голото тяло на Готи

Снимка:

Не сме съгласни госпожа Манолова да се отърква в голотата на нашия кандидат за кмет, заявяват от партията

„Мая Манолова се отърква в гол кандидат кмет, за да си вдигне рейтинга!“ Така започва позицията на Българско национално обединение (БНО), публикувана на страницата на партията във Фейсбук.
Според БНО Манолова си правила скрит пиар и реклама, като използвала издигнатия кандидат за кмет на София Георги Георгиев – Готи. Става въпрос за снимка на Манолова и Готи.

„В един от тези сайтове пише, че Манолова, че се е снимала до станалия известен с провокативен плакат Готи, с което се е била орезилила, защото бил гол на плаката. Това госпожа Манолова го използва в скрития си пи ар и е обидно, защото се прилепва към нашата провокативна кампания и голото тяло на нашия кандидат за кмет Георги Георгиев - Готи и граничи с желания, които не са споделени от Готи“, пишат в позицията си от БНО.

От там припомнят, че няма нищо случайно в провокативния гол плакат на Готи. „Това е символика на желанието на българския народ към промяна за задоволяване на глада и гражданите да са наясно, че Готи е гол пред тях, без да е крал, без да е бил във властта, без да се е облагодетелствал от парите на данъкоплатците и да живее охолно в мезонети“, поясняват символиката от партията.

И още: “Не сме съгласни госпожа Манолова да се отърква в голотата на нашия кандидат за кмет чрез черен пи ар през властови медии и отклонявайки вниманието от истинския замисъл на банера на БНО към сексуални внушения в избирателите. Призоваваме госпожа Манолова да влезе в руслото на приличното поведение, като не си позволява да ползва Георги Георгиев - Готи за флагман на предизборната й кампания. Ако случайно някой е подвел госпожа Манолова, я призоваваме да се извини, че е използвала голото тяло на Готи за собствена полза и задоволяване на лични нужди по време на предизборна кампания!“

Позицията е подписана от секретаря на БНО Александър Александров.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още