Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: ГЕРБ направи Манолова омбудсман, на Фандъкова много по-малко съм ѝ помагал

Политика

Борисов: ГЕРБ направи Манолова омбудсман, на Фандъкова много по-малко съм ѝ помагал

Борисов: ГЕРБ направи Манолова омбудсман, на Фандъкова много по-малко съм ѝ помагал - Tribune.bg
Снимка:

БСП да участват на изборите, да не се крият зад Мая, която изгониха, призова премиерът

Премиерът Бойко Борисов не е изненадан от издигането на Мая Манолова за кандидат-кмет на София. Той коментира темата след среща с партньорите си от СДС.

„Беше ясно много отдавна. Защо, на все не ви ли беше ясно. Надали има някои да е помагал на Манолова повече от мен. Приемахме нейни предложения. Всичките закони на Манолова минаха с наша помощ, въпреки че ни беше с години опозиция. Единствената ни претенция към нея, която имаме е, че каза, че държавата я репресирала. Как те репресира държавата, като всичко, което поискаш ти се случва. С Влади Горанов се скараха по не знам какви лични причини“, заяви Борисов.

Премиерът посъветва Манолова да си припомни манипулацията „Костинброд“.

„Ние имахме цялата власт, но не отмъстихме, аз не дадох. Казах, че имаме нужда от Манолова като омбудсман. Тя също го искаше. ГЕРБ я направи омбудсман. На Фандъкова много по-малко съм ѝ помагал. Очаквам добра кампания, и двете са умни. Хубаво е и БСП да участва, да не се крият зад Мая, която те изгониха“, заяви той.

Борисов призна, че е бил упрекван, че ѝ вдигнал рейтинга.

„Не съжалявам за това, като омбудсман направи много, за държавата беше добро решение. Партийните упреци ги понесох. Фандъкова е много почтен човек, дал съм ѝ свобода за листата, никой няма да ѝ се меси“, увери още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети