Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. На предстоящите избори ГЕРБ ще е безкомпромисен с фалшивите новини

Политика

На предстоящите избори ГЕРБ ще е безкомпромисен с фалшивите новини

На предстоящите избори ГЕРБ ще е безкомпромисен с фалшивите новини - Tribune.bg
Снимка:

Цветан Цветанов: Не разчитайте в гражданския диалог само на изпълнителната власт!

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов призова участниците в националната работна среща да са безкомпромисни към фалшивите новини. Цветанов обяви, че от 12 февруари ГЕРБ започва платформа за граждански диалог от Аулата на Университета във Велико Търново, защото 950 млн. лв. повече за образованието е предвидило правителството на ГЕРБ, а 1. 380 млрд. лв. ще са повече средствата за работна заплата и правителството изпълнява последователно този свой ангажимент.

По повод гражданския диалог Цветанов напомни, че при управлението на основните опоненти на партията през 2013 г. АМ „Струма“ е спряна.

„Не разчитайте в гражданския диалог само на изпълнителната власт, а и на местната власт“, призова заместник-председателят на ГЕРБ.

Цветанов изтъкна, че 500 млн. европейски граждани ще изберат на 26 май новия Европейски парламент, а страната ни ще избере своите 17 представители в него.

„Повиши се нашият растеж и намаля мигрантският натиск, за да се подобри тази среда и тази сигурност. От  5 евродепутати в 2007 г., през 2014 г. ГЕРБ спечели 6-ма. С убедителна победа над БСП, за да върнем България в Европа. Изборите са тест за стабилността на страната и управлението, което имаме“, посочи Цветанов.

Той обяви, че след евроизборите структурите на партията по места ще имат само два дни почивка, като след анализ на постигнатото на европейските избори от 1 до 30 юни ще се съставят и листите за местния вот.

„Тази година няма лято. ГЕРБ работи за първо място“, призова Цветан Цветанов. Той напомни, че 96 000 са членовете на ГЕРБ, а само за последните месеци нови 1000 са в процес на регистрация.

„Можем да покажем, че сме добрата алтернатива без противопоставяне! За да стигнем до хората и да решим и най-малките им проблеми“, призова заместник председателят на ГЕРБ. За него освен тежката битка, която предстои на 26 май, на предстоящите европейски избори ще стане ясно и кой ще победи  - привържениците на обединена Европа или техните противници.

Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Роси Браво Цветанов, каза им го ГЕРБ партията,която работи за народът си
20.01.2019 14:34 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети