Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Няма да се затваря държавата, не се подвеждайте по лъжците, целяха президентска република (ВИДЕО)

Политика

Борисов: Няма да се затваря държавата, не се подвеждайте по лъжците, целяха президентска република (ВИДЕО)

„Как не ви е срам, няма да се затваря държавата. Напротив, сега като ръководител се чувствам най-сигурен. В началото затворихме държавата, защото не знаехме какво е. Сега знаем – гадно е, но се преодолява“. Това обяви във Фейсбук обръщение премиерът Бойко Борисов.

Той опроверга поредната порция от фалшиви новини, според които се готви пълно затваряне на държавата.

Борисов прати „поздрави“ на лъжливите сайтовете и обяви: държавата няма да спира, психиката на хората трябва да е стабилна, трябва да се работи.

„Държавата няма да спира. Психиката на хората трябва да е стабилна. Страшно и гадно е, спор няма. Преодолимо ли е? Преодолимо е. Заедно можем ли? Можем. Имаме ли всичко осигурено за следващите месеци? Имаме. Гладен никой няма да оставя“, обеща министър-председателят.

„Не се подвеждайте по лъжците. Те това целяха – пуч. Сега да няма парламента, да не могат да се взимат решения, да не могат да се финансират системите, държавата да се срути. Да кажат, че Бойко е виновен и трябва президентска република. Няма да стане! Не вярвайте на „смрадливите“, които лъжат от мое име“, заяви Борисов.

Премиерът даде повече подробности за своето боледуване, което продължава вече 12 дни. Той даде да се разбере, че все още е положителен за COVID-19, но изрази надежда, че скоро ще може отново да е навън.

„Силен съм, чувствам се достатъчно уверен. Знам какво е първата седмица, какво е втората, кога е тежко. Знам, че здравите трябва да работят, заразените да се карантинират, болните веднага да се лекуват“, коментира той.

Само дисциплината и грижата за себе и си околните ни спасява, заяви Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

БОЙКО, аз те подкрепям, но точно сега държавата си е за затваряне
04.11.2020 16:19 / Отговор
ТРЪМП НЯМА ДА ЗАТВАРЯ САЩ!......... - МЕРКЕЛ НЯМА ДА ЗАТВАРЯ ГЕРМАНИЯ!................. БЪЛГАРИТЕ, ПО-СЛАБИ ЛИ СМЕ? - НЕ!
ВРЕМЕ ЗА БОЙ С ТЕРОРИСТИТЕ И С ТЕХНИТЕ БИОЛОГИЧНИ ОРЪЖИЯ..........
04.11.2020 16:26
Анастас #

Затвара'ме Фатмашките Говеда от Резидентството.
Гешев знае и дебне !

Всички останали - не ги затваряме.

(финашно разпоредителски)
04.11.2020 19:01
Търговец А защо тогава спряха пазарите.. Тип промишлени стоки нови в централна българия и търговците останаха пак без работа.
А бойко в тетевен пазара въобще не е пускан от март когато го спряха
04.11.2020 16:53 / Отговор
кесо Борисов, наистина силни думи, но можеш ли да обясниш как стана така, че именно твоето правителство назначи преди малко повече от месец за шеф на ВВС и на военна база Граф Игнатиев, едни от най-доверените лица на главния пучист в държавата? При това и двамата отявлени противници на превъоръжаването на ВВС с американски самолети и готови да съботират працеса на превъоръжаване. Кога говориш искрено и истината? Надявам се помниш притчата за лъжливото овчарче.
04.11.2020 17:58 / Отговор
. . . Не вярвай на всичко което чуваш! Това че е отдавал чест на Фатмака не значи, че всички са сервилни и са изпаднали в зависимости! А и такива назначения обикновено са съгласувани!
04.11.2020 18:59
Трошла Дръж приятелите близо, а враговете още по-близо!
04.11.2020 21:00

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати