Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Тази партия съм я създал, за да се бори с корупцията

Политика

Борисов: Тази партия съм я създал, за да се бори с корупцията

Борисов: Тази партия съм я създал, за да се бори с корупцията - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът Бойко Борисов коментира от Брюксел информациите за имотни сделки. Той заяви, че всеки, който си е превишил правата, ще си понесе последствията.

„Ако има такова нещо, ще го поправим. Ние нашите последствия ще си ги понесем. Тази партия съм я създал, за да се бори с корупцията“, коментира още министър-председателят Борисов.

Премиерът уточни, че е провел телефонни разговори с всички засегнати по темата лица и те са му потвърдили, че сделките по придобиването на имотите им са на 100 % законни. Бойко Борисов подчерта, че ще провери всички документи по случая и тогава ще вземе решение.

В Брюксел министър-председателят заяви още, че винаги е търсил институционална диалогичност с президента.

„Аз лично съм ходил при президента и съм му докладвал и за терористичните актове, и за това което правим в икономиката, за инвеститорите, да е запознат, лично аз – два пъти, не го шумим, защото е война. Но в същото време, защото е институционално, за което му благодаря, след това пратих специалните служби с детайлите да го запозная“, коментира още премиерът Борисов пред журналистите.

Министър-председателят Бойко Борисов съобщи още, че е обсъдил проектите за пренос на газ с върховния представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи Федерика Могерини и премиера на Гърция Алексис Ципрас.

„Златен шанс ни се дава, построявайки интерконектора с Гърция”, подчерта Борисов. Той изброи и възможностите за доставка на газ от Египет, Държавата Израел и Кипър. „Ако ние имаме готов интерконектор, на юг-север се създава още една възможност за газопренос“, е посочил министър-председателят пред кипърския си колега.

„Това, което очаквах, това се случи, но Европейският съюз винаги е бил диалогичен. Важно е да има Брекзит с правила, затова се направи и този компромис – 22 май е крайната дата, защото след това вече Великобритания трябва да отиде на избори“. Това коментира министър-председателят по темата с Брекзит.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Мина Всичко ще е наред, няма да има издънки
22.03.2019 12:58 / Отговор
Новичок Крадци и наглеци,партията я създаде и напълни със всякакви нагли и алчни крадци.Единия има 6 апартамента,и още „купува” или му подаряват??? Няма такава наглост.Крадете на поразия като започнеш от кметове,зам.министри комисии някакви и т.н.Ненаядохте се.
„От тази копелдация,ти искаш да правиш нация...” е казал поетът.
23.03.2019 09:55 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати