Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов: Експериментът Петков и Василев доведе страната до фалит (ВИДЕО)

Политика

Бойко Борисов: Експериментът Петков и Василев доведе страната до фалит (ВИДЕО)

Бойко Борисов: Експериментът Петков и Василев доведе страната до фалит (ВИДЕО) - Tribune.bg

Как си представят българите това пилеене на пари година и половина. Експериментът с Петков и Василев доведе страната до фалит. До кога и каква е тази икономика, която може да дотира бизнеса години наред, това го няма в правния мир“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещението си в Рилския манастир и уточни, че за днес тока се повишава още.

„Направих България да притежава 80 км от компресорните станции на Балканите - ново строителство. Направихме България страната с най-силно развита газопреносна система на Балканите. Как ще ме сравняват с Кирил Петков? Това е най-голямата обида“, допълни още той. 

„Провал в туризма, провал в земеделието, контрабанда от Украйна, няма дърва за огрев, не само че са много скъпи, но и ги няма“, допълни още той. За упреците, че ГЕРБ са давали пари за „Хемус“, Борисов запита къде са чувалите и „разкритията“ на проваления политик Бойко Рашков.

„Еконта си направи пристанище, четири магистрали на година, мостове над Русе – шегувам се. Питайте манастира колко ток плаща на година. Катастрофа във всяка една сфера и затова служебното правителство каза, че има хаос“, заяви той.

Борисов припомни предложението на ГЕРБ да се продават оръжия директно на Украйна, а не през трети страни и да останем достойни. „Късаме договора с „Газпром“, но до него слагаш дългосрочен със САЩ, което се прави в Белия дом пред камината с Обама или Тръмп, както правех аз. Ако България за радост има такъв като мен щяхме да сме пряк участник в износа със зърно, а не както се прави сега“, заяви още Борисов.

Запитан за възможна коалиция, лидерът на ГЕРБ уточни, че не може да знае какво ще стане, но кражбите ще отвратят хората и припомни скандала с машините. „Сега казват, че Радев има реваншизъм, че назначи четирима министри на БСП. А когато неговото правителство с министър Рашков тормозеше и притискаше хората, тогава нямаше ли реваншизъм. На Кирил Петков му се случиха и на неговите хора за шест месеца това, което те ни причиниха на нас“, заяви още Борисов. 

Бойко Борисов разгледа и мястото на което е планирано да бъде изградена пречиствателна станция.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети