Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бойко Борисов: ГЕРБ внася проектозакон за намаляване цените на горивата (ВИДЕО)

Политика

Бойко Борисов: ГЕРБ внася проектозакон за намаляване цените на горивата (ВИДЕО)

В понеделник ГЕРБ-СДС ще внесе в Народното събрание закон, с който да се позволи намаляване на цената на горивата. Това обяви лидерът на партията Бойко Борисов на среща с партийния актив в Исперих.

„Разбрали сме се с Делян Добрев и в понеделник внасяме в парламента проектозакона. Ще видите, че той ще мине с над 200 гласа", заяви е бившият премиер.

„Дори от „Промяната“ ще гласуват, защото ние сме измислили как „Лукойл“ да върне по лев до старата цена. Като се махнаха Кирил и Асен тя падна с 40 ст., но сега другите 60 стотинки със закон", информира още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ апелира разговорите за правителство да се водят преди даването на мандатите.

„Сега чувам приказки, че нямало да е с първия мандат - да е с втория, ако не е с втория, да е с третия. Призовавам да се говори за правителство преди да се раздадат мандатите. Няма как на нас, в нашия мандат да ни бъде отказано да направим правителство и след това да подкрепяме други", каза той. По думите му тези, които няма да ги подкрепят, няма как да очакват подкрепа.

„Изходът е преди президентът Радев да даде мандатите да се събере политическата класа и да се разберем ясно и честно искаме ли да има правителство или отиваме пак на избори - и едното е демократично, и другото“, допълн Бойко Борисов.

„Ще направя всякакви отстъпки, но това ще стане преди първия мандат“, отново каза Бойко Борисов.

„Две години нищо в инфраструктурата на държавата, що не ни показаха как се строи? Един метър няма за две години, само си чешат езиците. Нали щяха да връщат пари? Колко са изхарчили няма да се върнат“, обърна се към „Промяната“ той.

„Благодаря на Корнелия Нинова, тя разреши възела председател на парламента. Щеше да се разпадне парламента на третия ден. Какво ли не сме си говорили с нея“, обърна се към соцлидерката Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати