Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Божков обяви името на партията си: „Българско лято“

Политика

Божков обяви името на партията си: „Българско лято“

Божков обяви името на партията си: Българско лято - Tribune.bg
Снимка:

Фейсбук анкетата му показала необходимостта „хунтата да бъде спряна“

Укриващият се в Дубай Васил Божков обяви името на бъдещия си политически проект - „Българско лято“. Досега се предполагаше, че може би хазартният бос ще кръсти партията си „Бъдете здрави“ - послание, което пише във всеки свой пост.

„Благодаря ви за гласуването. Резултатите от него показват необходимостта хунтата да бъде спряна и да бъде потърсена отговорност за действията и бездействията ѝ. Проект „Българско Лято“ започва от утре. #БъдетеЗдрави“, написа обвиняемият бизнесмен.

В днешното послание той коментира, че знае, че хората очаквали „още доказателства“.

„Целта ми не е да създавам зрелища, а отговорните да получат заслуженото си. Затова ще предоставя доказателствата там, където няма да бъдат пренебрегнати, унищожени и потулени“, написа мистериозно той.

Божков още преди няколко дни представи и водещите приоритети в бъдещия си проект. Обвиненият в 18 престъпления, включително поръчкови убиства, изнасилвания, изнудване и даване на подкупи, обяви, че поставя върховенството на закона в основата на целите на бъдещата си партия.

Божков представи идеите си за нова партия, на първо място слага... върховенството на закона


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Джедай Тотю А да, и къде ще регистрира партийката си Али БошКов Баба? В Дубай? И кой ще бъде лидера? Той ли? Или МаяМа? Да не стане „Тя танцува само едно Българско лято“?
14.06.2020 12:31 / Отговор
Иво Хунтата трябвало да бъде спряна:)!Аз пък ще кажа, че тя хунтата сама си се спря щото много скоро такива като гошо гергов и е приготвил гилотината на вожда и кака кури!
14.06.2020 14:20
Бай Гроздан Иво, а малко да се уточниш, душко, като как точно бай „гошо гергов и е приготвил гилотината на вожда“? За „кака кури“ знаем как, ама за „вожда“ нещо не можем да се сетим! Я поясни, като по-ачигьоз!
14.06.2020 19:07
Д-р Хаповете,Иво,хаповете!
14.06.2020 23:18 / Отговор
SOS! Инфо! "Ген. Семерджиев е вуйчо на новия партиен лидер на "партия " Българско лято."
14.06.2020 23:57 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати