Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Васил Божков хвали телевизията на БСП в социалните мрежи

Мрежата

Васил Божков хвали телевизията на БСП в социалните мрежи

Снимка:

Беглецът от Дубай и социалистите се подкрепят взаимно

Издирваният Васил Божков, който е с 18 обвинения от прокуратурата, забрави „политическия си проект“ и се впрегна в пропаганда на червената телевизия БСТВ в социалните мрежи, пише сайтът breaking.bg.

Затова се похвали в профила си в Инстаграм внукът на Георги Димитров-Георги Димитров-младши. В него беглецът хвали репортаж на БСТВ за неговия проект.

Vasil.bojkovnh: Политически проект. Добре представено, пише в поста на беглеца от Дубай. Той е пуснал и репортажа на БСТВ за него.

Внукът на Димитров, който е служител на четиричасов работен ден в БСТВ, пък се хвали: Ура! Божков ни пусна репортажа в Инстаграм!!!

ИнстаграмИнстаграм

Лидерът на БСП Корнелия Нинова упорито отрича всякакви контакти с издирвания бизнесмен. Но се е обградила с хора, които са свързани с Божков, твърдят социалисти.

За любовта между беглеца от Дубай и социалистическата телевизия може да съдим по шефката на медията на Нинова-Нора Стоичкова.

Според публикации на политолога Антон Тодоров в средата на 90-те години на миналия век Стоичкова е имала обща фирма с Васил Божков-“Булит Трейд“ ООД. В нея Божков имал 70% от капитала на дружеството.

В момента, в духа на пропагандата срещу кабинета, Васил Божков и БСП се хвалят взаимно и препостват публикации от социалните мрежи.  


Коментари (1)

кесо Че назначете човеко да води някакво предаване в телевизията бре, кво толкова му мислите. Направо ще отвеете конкуренцията от раз. А на парламентарните избори очаквайте победа 150%. Ай хаирлия да е!
12.06.2020 13:57 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още