Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Найденов: Божков се прави на репресиран, за да избегне екстрадиране

Мрежата

Найденов: Божков се прави на репресиран, за да избегне екстрадиране

Снимка:

Цветомир Найденов, Фейсбук

Понеже гледам различни анализатори се упражняват върху това какво цели, прави, умува лицето Васил Крумов Божков през последния месец и половина. Много малко хора познават добре болния му мозък, имам нещастието да съм един от тях, затова ви казвам директно каква му е „играта” . Още като се завърна при Хекимянчо и като каза, че е  бил дисидент при комунизма, щях да се задавя със сутрешното си кафе. После изтърси това, че ще прави политически проект.

 Напазарувал си е тролове, работи с ПР агенция, ползва същите тролове и медийни лайномети, които един друг футболен собственик ползваше по времето на едно Припознаване... Васил Божков, облечен в бяло, фъфли пред камина, пред библиотека и на плажа... гледам Черепа фъфли пред камера и не можех да повярвам...викам си, нещо съм повален от Ковид - 19 и сънувам... Този, който за 30 години има 1 интервю пред камера, сега се снима, говори, пуска картинки...това означава, че лицето Божков вижда зор!

И сега: никакъв политически проект няма да прави! Единственото, което прави е: посъветван е от адвокати да се прави на политически репресиран, за да не може да бъде екстрадиран, защото все пак е обвинен за съпричастност към  ЧЕТИРИ убийства, изнасилвания, побои... за тези престъпления дори и от Дубай може да бъдеш екстрадиран. Това му е семплата игричка на Васил Крумов Божков, подготвя си политическата кариера за пред съда или там, каквото е в Дубай, за да не бъде екстрадиран в България и да застане пред съда за М.В. ; Й.Д. ;......

Иска да го играе политически репресиран, а не един сериен убиец и изнасилвач... за поръчковите побои няма да издребняваме.

Подпомаган е от медии на други подсъдими, което е нормално, и от политици, които са на древна хранилка при него.

Новият политик е старият велинградски измамник- Васката.  


Коментари (1)

АСЕН ИЛИЕВ И КОЙ Е ТОЯ МЪЖЖЖ, ДЕТО ЩЕ АРЕСТУВА ВАСИЛЧО? ТАКА КАТО ГЛЕДАМ, СТЕ СЕ НАСРАЛИ ОТ СТРАХ :)
12.06.2020 08:30 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още