Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Божков представи идеите си за нова партия, на първо място слага... върховенството на закона

Политика

Божков представи идеите си за нова партия, на първо място слага... върховенството на закона

Божков представи идеите си за нова партия, на първо място слага... върховенството на закона - Tribune.bg
Снимка:

Иска да прави финансова ревизия на управлението на Борисов

Укриващият се зад граница обвиняем Васил Божков представи идеите си за нов политически проект. В основата на принципите на евентуалната си партия обвиненият поръчкови убийства, изнасилвания и подкупи хазартен бос постави „върховенството на закона“.

Политическите проекти трябва да са изградени от позиции, не от коалиции“, написа тази сутрин Божков във Фейсбук.

Изброява и останалите си приоритети: независимост на властите, отпадане на имунитета за народни представители, референдуми за важни обществени теми, електронно гласуване и администрация, оптимизиране на държавните служители, прозрачност на отношенията между бизнес и власт, персонална съдебна отговорност към държавни служители, нарушили закона, забрана на партийните субсидии и финансова ревизия на досегашното управление.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Проф. Деримечков Интересно защо чак сега изброява тези „приоритети“ въпросният господин, а не когато беше пръв по богатство и почти недосегаем у нас? Защо тогава не ратуваше за „„върховенството на закона“? И много интересно как някой като него, с повдигнати 18 обвинения по Наказателния кодекс, ще привлече когото и да било за каузата си, след като дори и най-големите му привърженици в Интернет не си помръдват и малкия пръст, за да направят дори и най-незначителния протест, митинг, хепънинг или пърформънс в негова защита и в защита на идеите му? Как го вижда изобщо развитието на целия този проект – до избори - или само си говори? Доколкото съм чувал, на куц кон никой не залага!
11.06.2020 12:16 / Отговор
Джедай Тотю Ей, каква върволица „спасители“ са се навървили, направо да ти е кеф да идеш на избори! То БоШкоФ ли не щеш, то МаяМа ли не щеш, то СлаФчу ли не щеш – кой от кой по-кадърен, по-надарен и по-убедителен! Тези, облещените папуняци под опашката на коня даже няма и да ги споменавам! Направо да се чудиш за кой да гласуваш! Сигурно за този, който ще ни „оправи“ най-бързо, ама не като дедо цар – за 800 дни, а по-бързичко - така че да не чакат, ами да си слагат там датите за „оправянето“, че и ние да се насочим, да гласуваме и да рахатясаме най-накрая!
11.06.2020 13:18 / Отговор
Тартаковер Присъединявам се към мнението на "Деримечков", въпреки че неговият ГЕРБ работи, като смазана машина в корупцията. Ченгета, журналисти, прокурори, съдии, политици-всичко работи с пълна пара за да прикрие истината за тях, за това че за десет години направиха от България назадничава държава. Колкото до 18-те обвинения, това е още едно доказателство за предните ми думи. Едва ли има човек в България, който да смята Черепа за стойностен мъж, за ангел с ореол, но довчера е бил такъв за управляващите. А че няма никакъв шанс, това е ясно и за хората под запрещение. Другият коментиращ, очевидно не може да надскочи нивото си на хейтър, нито да рециклира малко коментарите си.
11.06.2020 15:59 / Отговор
Направо и този чиляк и майчето избиха рибата. Ще правят ревизии. Нали и орехчето три месеца прави същото и какво? А пък радевчето викаше, "остават ви още няколко дни" Прочетох и писанията на Огито, явно първи се е записал в новата партия на Черито, ей, няма да остане място и за нас.
11.06.2020 16:20 / Отговор
Виктор За десет години ГЕРБ направили ,,назадничава,, държавата....? Ха ха ха
А преди тези десет години бяхме цъфнали и вързали.
Добре че се появи Борисов за да дръпне тази опустошена и ограбена държава от комунистите напред.
Много злоба и черногледство сред този български народ.
Слепи и глухи хора бленуват за комунистическо управление.
Достатъчно!
Комунисти отново на власт - никога !
12.06.2020 23:11 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати