Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП-Пловдив поиска оставката на Корнелия Нинова

Политика

БСП-Пловдив поиска оставката на Корнелия Нинова

БСП-Пловдив поиска оставката на Корнелия Нинова - Tribune.bg
Снимка:

Ръководството на БСП-Пловдив поиска оставката на лидера на социалистите Корнелия Нинова.

В отворено писмо от пловдивската структура настояват председателят на партията да се извини на всички членове за изборните резултати.

От БСП-Пловдив са категорични, че с действията си Нинова е подарила победата на ГЕРБ, а решенията ѝ са довели партията до състояние на незначим политически субект.

Социалистите от 5 пловдивски организации отказват да отидат на предложената от Нинова среща утре в столицата. На нея е предвидено да се направи анализ на вота и да се набележат мерки за стабилизиране на партията, съобщи БНТ.

"Времето за разговори приключи. Искали сме много пъти разговори с председателя на партията от пловдивската партийна организация. Не беше осъществено. Сега единствено остана времето за оставки. Да, губили сме, няколко избора подред изгубихме, но не и от собствения си председател", заяви Димитрина Вакрилова, изпълняващ длъжността председател на Градския съвет на БСП-Пловдив. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Бай Гроздан Мъ, Курнелче, я ги мани тия майни, оставката шъ ти искат, а-а-а-а-а-ама-ха! На к‘во прилича туй? Безобразие! Ми те не знаят ли, че язека косъм не давам да падне върху теб! Или беше „косъм не давам да падне от теб“? Е, забравил съм вече, ама важното е, че си ми легнала на сърцето като свинкя на шосето! Те това е булка с убав диференциал, четири попа карти могат да играят на него! Бравос, големият майстор на голям тезгях работи!
09.04.2021 21:36 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети