Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП ще свалят правителството с... подписка

Политика

БСП ще свалят правителството с... подписка

БСП ще свалят правителството с... подписка - Tribune.bg
Снимка:

Социалистите искат да проверяват управляващите по сигнали на Божков

Стартираме подписка за оставката на правителството във всеки град. Искаме народен вот на недоверие. Искаме промяна на модела чрез оставка на правителството. България се управлява от паралелна държава“, обяви Корнелия Нинова след заседание на изпълнителното бюро на партията.

Соцлидерката предупреди, че подписката можела да прерасне във вот на недоверие в парламента. Червените искат и временна анкетна комисия в парламента да проверява сигналите на Васил Божков. БСП иска да изслушват в МС всички от „премиер, през чиновници до пиари“.

Тя коментира и случилото се в МЗХГ като го определи като „ярък пример на модела на управление на Борисов“.

В случая аз споменах измами, освен кражбите, но тъй като тръгваме на подписка за оставка на цялото правителство, не искаме отделно нейната оставка. Тръгваме към хората с желание да организираме всички за оставка на цялото правителство. И да смени Танева, ще сложи друг, който да продължи по същия“, заяви тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Браво аз съм от ДСБ, но ще се подпиша с най-голямо удоволствие. Крайно време мафиотите и корумпетата да се обвинят и осъдят.
09.06.2020 14:47 / Отговор
Бай Гроздан Ми що не фанат да се цункат публично стрина Курна и женералъ Танасъ на Орлов мост, както съсела Станишев се цункаше с Людовик Местан, а? Така и така от ДеСееБе са си законспирирани комуняци, барем да не се мъчат за в бъдеще да се преструват, че са десни?
09.06.2020 15:16
Тапет иванов Tи си от бсп,но се представяш от дсб,защото не е голяма разликата.
09.06.2020 15:58
Може ли да организирам всенародна подписка за забрана на БСП
09.06.2020 15:44 / Отговор
Бай Гроздан Може! Ще събереш повече подписи от шантавата биволица!
09.06.2020 19:59
k Бясната крушовишка биволица съвсем пощръкля!
09.06.2020 18:25 / Отговор
Джедай Тотю Ами пощръкляла е, защото е толкова паникьосана, че едвам пази равновесие! Удавника и за сламка се лови, казва народът, ама тая и за кожения кларнет на Черепухин ще се хване, белким успее да се спаси! Да, ама тази година няма да има Бузлуджа, защото тя открадна парите чрез идиотския проект за тъпата червена телевизия! Липсват над 9 милиона от касата на БСП, да не ги е взела чистачката? Така че да отговаря за кретенските си изцепки и да я махат, ама не с „дълбоки благодарности“, изразяващи се с шутове в дебелия дирник, ами да заминава в следственото, защото тези кражби не са само вътрешно-партийна работа на червеногъзляците!
09.06.2020 20:30
кесо Абе, тия от Националния оперативен щаб срещу коронавируса що не вземат да помолят Корни да пусне и една подписка срещу коронавируса. Сигурен съм, че само като чуе за страшния лек - подписка на Корни, коронавирусът веднага ще избяга разтреперан от страх. А рейтинга на Корни ще избие тавана.
10.06.2020 09:27 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати