Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Буруджиева с унищожителна критика към Нинова

Политика

Буруджиева с унищожителна критика към Нинова

Буруджиева с унищожителна критика към Нинова - Tribune.bg
Снимка:

БСП е истерична и антиевропейска партия

Остра критика към Корнелия Нинова от страна на политическия анализатор и бивш депутат от БСП Татяна Буруджиева, прозвуча в ефира на БНТ.

„Нинова води битка с всички - дори със собствената си партия. Прави се на Борисов, сега се прави на Орбан. Несериозно е да се прави вот на недоверие в зала, а лидерът на партията отвън да дава трибунка“, категорична е политоложкатата.

Според Буруджиева за БСП и това ръководство, ЕС не съществува.

„Защо да гласуват избирателите им за евродепутати от БСП. В БСП няма леви ценности, БСП не прилича на лява партия. Как си представяте ръководителя на ПЕС Станишев да не влезе в евролиститата на БСП?“, удиви се бившата депутатка.

Според Евгений Дайнов именно крайните позиции на Нинова са я отдалечили от победата ѝ на изборите.

„БСП е истерична и антиевропейска партия, затова Цветанов и Борисов ги гледат благо - истериите им ще бъдат чудесен подарък за евроизборите. Да не би Борисов и Нинова да са се уговорили нещо?“, заяви Дайнов.

Според двамата анализатори премиерът Борисов няма нужда от Обединените патриоти, за да управлява и би могъл да има правителство на малцинството.

Иначе в момента няма изгледи за предсрочни парламентарни избори, но Румен Радев се готви да влезе в активната политика, въпреки че в предварителната социология резултатите винаги са различни от резултатите по време на избори, коментират анализаторите.

Дайнов сравни прегръдката на Борисов към коалиционните му партньори в лицето на Реформаторския блок с филма „Анаконда“, защото „десните“ били излезли силно намачкани от това партньорство.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати