Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Даниел Лорер: Не сме плащали позитивните публикации в западната преса

Политика

Даниел Лорер: Не сме плащали позитивните публикации в западната преса

Даниел Лорер: Не сме плащали позитивните публикации в западната преса - Tribune.bg
Снимка:

„Нашият план е да имаме общи листи с ДБ в цялата страна, смятаме да разширим съюза и с допълнителни национални и регионални формации. Това ще се случи преди изборите“, обяви пред БНР Даниел Лорер от „Продължаваме промяната“.

ПП е единна и спекулациите, че не е такава са забавни, категоричен е Лорер.

„Те са част от опитите да се насажда страх, че партиите на промяната ще се разцепят. От появата на ПП се случи нещо ново – работи се на светло и различните мнения се чуват. Това изключително много дразни тези, които са свикнали да работят на тъмно и с прийоми от миналото да насаждат настроения“, твърди политикът.

„Ако ГЕРБ, БСП и ДПС се харесват, защо не започнат да работят заедно сега, а искат да причинят на страната нови избори. Струва ми се, че за тях са важни местните избори. До местните избори те ще крият появилите се взаимни симпатии“, разсъждава Лорер.

Лорер заяви, че от ПП не са плащали за позитивните публикации в западната преса относно помощта с оръжие, оказана от страната ни на Украйна по време на кабинета „Петков“.

„Това са инсинуации. Рядко в международната преса се появява нещо, което говори толкова положително за България. Кабинетът „Петков“ трябваше да управлява кризи.  Той избра да направи най-правилното-да помогне на Украйна, но и да оцелее политически. Международната журналистика оценява приноса на България. Може би това помогна на украинците да оцелеят в ранните дни на войната“, твърди Даниел Лорер.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати