Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Държавен вестник обнародва Закона за хазарта, край на частните лотарии

Политика

Държавен вестник обнародва Закона за хазарта, край на частните лотарии

Държавен вестник обнародва Закона за хазарта, край на частните лотарии - Tribune.bg
Снимка:

Спира продажбата на билети, фишове, талони на частни лотарии

Днес ще бъдат обнародвани промените в Закона за хазарта в Държавен вестник, с което официално се слага край на частните лотарии, предава БГНЕС.

С обнародването на текстовете лотарийните игри, с изключение на томбола, бинго, кено и техните разновидности, издадени на организатори, различни от Държавно предприятие „Български спортен тотализатор“, се прекратяват и съответните удостоверения се обезсилват. Печалбите от игрите, които не са изплатени до влизането в сила на закона, се изплащат според съответните условия и правила. С влизането в сила на промените в закона спира и разпространението и продажбата на билети, фишове, талони или други удостоверителни знаци за участие в игрите от организатори, различни от Държавно предприятие „Български спортен тотализатор“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Ивакло От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо.https://freebitco.in/?r=36608933
18.02.2020 10:06 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати