Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Делян Пеевски: Лъжите на министър Василев преминаха границата на нормалността

Политика

Делян Пеевски: Лъжите на министър Василев преминаха границата на нормалността

Делян Пеевски: Лъжите на министър Василев преминаха границата на нормалността - Tribune.bg
Снимка:

„В последните дни сме свидетели на поредната клеветническа кампания от страна на олигархичния кръг „Капитал“ и на неговите политически марионетки във властта, в която отново се намесва моето име“, заяви в своя позиция депутът от ДПС Делян Пеевски.

По думите му се действа на принципа „всеки ден по нещо за Пеевски“, независимо колко елементарно скроена е лъжата, която ще тиражират.

„Твърденията обаче на министъра на финансите Асен Василев, направени в предаването „На фокус“ по Нова ТВ, че бил получил информация на „четири очи“ за натиск от моя страна върху частна фирма, изумяват със своето безочие и преминават границите на нормалността“, допълва още той.

Пеевски е на мнение, че изказана публично от представител на висшата изпълнителна власт, тази манипулация несъмнено удря дъното на деградацията във всякакъв смисъл – и морален и политически.

„Убеден съм, че подобно на всички предходни опити на кръга „Капитал“ и неговите марионетки публично да ме дискредитират и тази манипулация ще изтече в канала на мръсната вода, защото е плод единствено на болната фантазия на хора, за които истината отдавна няма никакво значение. Тези хора рано или късно ще проумеят, че няма да могат да се крият вечно зад лъжи и манипулации и ще дойде време обществото да им потърси сметка за всичко сторено във вреда на България. Тогава опитите им да прикриват политическото си безсилие и собствените си закононарушения с мантрата „Пеевски“, няма да бъдат повече възможни“, пише още депутатът от ДПС в позицията си.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати