Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Денков заведе Петков да агитира деца във Велико Търново

Политика

Денков заведе Петков да агитира деца във Велико Търново

Денков заведе Петков да агитира деца във Велико Търново - Tribune.bg

„Рано или късно ще победим и вие всички да живеете в една друга страна“, заяви Кирил Петков при организирана среща с деца във Велико Търново. Заедно с него беше и образователния министър Николай Денков. Около премиера както обикновено имаше и засилена охрана от НСО.

Василев урежда покупко-продажба на депутати в апартамента си, Петков лично обещавал постове

Пред децата Петков изрази, че иска да има работеща прокуратура и съд. Според Петков лоялността на Радостин Василев и останалите 4-ма отстъпници от ИТН е към България.

„От самото начало аз излязох ясно, че ще търсим 12 независими депутата“, заяви Петков и не отговори защо е ходил в апартамента на Радостин Василев, за да вербува депутати от партията на Слави Трифонов. Когато въпросите станаха неудобни, пиарката на премиера се намеси, че децата чакали.

„Фокусирали сме се да имаме 121 депутати, които да нямат зависимости, никой да не спира промяната в антикорупционната комисия, никой да не спира бюджета. Радостин Василев и депутатите казаха, че тяхната лоялност е към България. Сега въпросът е техният пример да бъде последван с още 7 човека“, заяви Кирил Петков

ИТН: Мутрата Радостин Василев заплаши депутатка, че ще ѝ прати хора, ако не напусне НС

„Има смели хора, отговорни хора и примера им трябва да бъде последван“, заяви още Петков. По думите му нямало заплаха от страна на Радостин Василев към депутатката от ИТН, на която бившият спортен министър ще праща хора, за да си даде оставката. Грозно било да се записват хора без те да знаят. 

Василев за зам.-министър: Ще изпадне в ситуация, която не е виждала в живота си (ЧАТ)


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети