Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Десислава Атанасова: ГЕРБ управлява по волята на народа

Политика

Десислава Атанасова: ГЕРБ управлява по волята на народа

Десислава Атанасова: ГЕРБ управлява по волята на народа - Tribune.bg
Снимка:

Нинова била първата, която определила като „пушилка“ намерението за разследване на приватизацията

„ГЕРБ участва в избори вече повече от 10 години. ГЕРБ управлява по волята на народа. Два пъти беше подавана оставка от правителството и от премиера Борисов и ГЕРБ отново беше посочвана за първа политическа сила с най-голямо доверие“, каза в студиото на БНТ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

„Може би, за съжаление на БСП, това се случи и миналата година. И на евроизбори, и на местни избори, в цялата страна БСП имат един или двама кмета, но по-интересното е дали г-н Гечев може да говори с факти“, каза Атанасова по повод на думи на Румен Гечев от БСП, който отправи критики към ГЕРБ. Тя обясни, че по време на кампании има осъдени за купуване на гласове и това не са хора от ГЕРБ. Атанасова призова Гечев да направи статистика за заловените за купуване на гласове. „Нещо друго – на единствените спечелени избори от БСП, президентските, не беше ясно кой и как е финансирал кампанията. Дори имаше журналистическо разследване за това, че социално слаби граждани не знаят, че са финансирали кампанията за избирането на господин Румен Радев“, допълни депутатът от ГЕРБ.

Тя определи като „нелепо“ Гечев и неговата партия да твърдят, че ГЕРБ се занимава с подобни неща.

Атанасова коментира и машинното гласуване.

Машинно гласуване да има във всяка секция на следващите парламентарни избори, гласува Министерския съвет. Според Атанасова какъвто и начин за гласуване да бъде предложен, това не е гаранция за доверието на българските граждани в политическата система. Според нея доверието се печели по друг начин.

Според нея не се е чакало през последните седем години. Имало е нужда от време за дебата за изборен процес. Все още е рано да се каже какъв точно ще бъде изборът за машини, уточни тя. Все пак, по нейно мнение, е радостен фактът, че е имало синхрон между политическите партии.“Все още не може да се каже дали на изборите през 2021 година ща има хартия. По този въпрос се води дебат. Въпросът касае изборите и секциите в чужбина“, каза тя.

„Смятам, че електронното дистанционно гласуване е бъдещето“, допълни Атанасова.

По отношение на разследването на приватизационния процес, Атанасова обясни, че темата не е нова нито за партия ГЕРБ, нито за нея самата. Тя припомни, че преди няколко години те дълго време са коментирали темата за приватизацията.

„Предложихме на всички парламентарно представени сили текстове, които да обсъдим. Първият адресат беше г-жа Корнелия Нинова. Тогава тя нарече това „пушилка“, „замъгляване на общественото съзнание, само и само да не се активират хората по настоящите проблеми“ и т.н. Отчитам като катарзис желанието ѝ да подпомогне разследването на приватизацията“, допълни Атанасова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

ДАНЪКОПЛАТЕЦ Поздравления, г-жо Атанасова! Няма да се примиря, докато К. ИМПЕКСОВА, Р. ГЕЧЕВ, В.ЛЕЧЕВА/М.ВЕЛЕВ, СТАНИШЕВ, ГОЦЕ, Г.ГЕРГОВ, Р.ПЕТКОВ и т.н.от БКП/БСП с частни ТЕЦ-ове и ВЕЦ-ове, като К. ДОБРЕВ, всички участвали и забогатели от разграбването и приватизацията чрез РМД-та, както и доносниците от ДС, станали за 1 нощ милионери. Да не забравяме, ограбените спестявания и пенсионен фонд. Че и недоразумение за президент си избраха. Да се провери, кои са финансирали президентските избори. Моралният президент, обградил се с хора от ДС, използващи фамилно НСО за таксита, самопоканващ се в училище "уж зарязване на лозя", принуждават учителите да отделят от заплатите си, за да го посрещнат подобаващо. Колко лични средства е дарил, за благотворителни събития. Доказал се във ВВС, като използва неправомерно държавни средства и жилища, което прави и в президентството. Др. Радев, вие и БКП/БСП, не сте решение и промяна, вие сте част от корупцията и подкупите! ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА Б-Я!
16.02.2020 19:04 / Отговор
ДАНЪКОПЛАТЕЦ Проверка на всички дългосрочни договори, неизгодни за Б-Я, сключвани по времето на Р. ОВЧАРОВ и единственият зам.м-р. К. ИМПЕКСОВА, уволнена за корупция. Връзката на К. Импексова с "ФРОНТИЕР", кои олигарси са ги спонсорирали и кои продължават. Намесата и в знакови дела, поради което се наложи, някои магистрати да напуснат, с/щу друга наказание. Как винаги К. ИМПЕКСОВА, винаги излиза суха от водата и винаги други са и виновни. Тази жена е опасна за Б-Я! Разбирам любовта им с Радев към Русия, да заминават с еднопосочен билет. Няма да се помирят, докато не разграбят пълната от ББ хазна. Радев посрами авторитетът на президентството, където управлява неграмотната Деса. Някой трябва да ги озапти. Потънал е до гуша с далаверите си. ТОВА Е ТЯХНАТА ПРОМЯНА! НЯМА ДЪРЖАВА, КОЯТО БИ ИЗХРАНИЛА КОМУНИСТИТЕ И ДА ОЗАПТИ АЛЧНОСТТА ИМ, НАГЛОСТТА ИМ, КОГАТО НЕ ПРИТЕЖАВАТ МОРАЛ!
16.02.2020 19:21 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети