Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Десислава Атанасова: Мая Манолова е ясно оцветен в кървавочервено партиен кандидат

Политика

Десислава Атанасова: Мая Манолова е ясно оцветен в кървавочервено партиен кандидат

Десислава Атанасова: Мая Манолова е ясно оцветен в кървавочервено партиен кандидат - Tribune.bg
Снимка:

Аз винаги си я представям с червения потник на Бузлуджа с надпис „Шанс за Орешарски“, заяви депутатът

Никакви паралели няма между Румен Радев и Мая Манолова, защото Мая Манолова е толкова ясно оцветен партиен кандидат, и то оцветен в кървавочервено. Аз винаги си я представям с червения потник на Бузлуджа с надпис „Шанс за Орешарски“ или снимката ѝ с братя Галеви. Или как не можеше да влезе в такси в центъра на София, защото я освиркваха протестиращи.“ Такава характеристика направи на Мая Манолова като независим кандидат за кмет на София на Местни избори 2019 Десислава Атанасова, депутат от ГЕРБ, в „Офанзива с Любо Огнянов“.

Първо не знам и дали някой уточни чий кандидат е г-жа Манолова. Тя много се дистанцира от БСП, но този човек беше в 3 мандата подред от партията. Бих казала, че ще бъде обидно за т. нар. десница от София да избере ляв кандидат. Просто, ако можеш да си направиш някакъв фейслифт или ежедневна прическа, то политически лифтинг дори да опиташ да си направиш, си твърде позната и с на моменти скандален бекграунд в биографията си, за да твърдиш, че си независим, граждански кандидат, или кандидат на десницата“, посочи още Десислава Атанасова, който добави, че е готова да изброи поне 68 неща, по които Йорданка Фандъкова превъзхожда Мая Манолова като кандидат за кмет.

В момента са над 20 кандидатите за кмет на София, всяка коалиция или партия е предложила най-подходящия за нея. Това, че зад г-жа Манолова има някакъв странен хибрид, това е нейна работа. Зад г-жа Фандъкова стои ГЕРБ и автентичната десница - СДС, и това вече работи“, каза Десислава Атанасова.

За краткия ѝ престой като омбудсман имаше възможност да покаже и свои други качества. Но има грешка и за качествата ѝ, защото много от каузите, от решенията, не се дължат на нейните усилия, а защото изпълнителната и законодателната власт са предприели мерки“, натърти Атанасова.

Да, тя може да е действала като катализатор, но без изпълнителната власт, без министър-председателя, без законодателната власт, какво щеше да постигне? Нищо. Ако не беше подкрепата на изпълнителната власт, на законодателната власт - в парламента всички социални проекти, които ние гласувахме, всички искания на г-жа Манолова, станаха в отсъствието на БСП“, припомни депутатът от ГЕРБ за излизането на социалистите от НС.

На въпрос на водещия Любо Огнянов дали евентуална загуба на изборите в София няма да предизвика падането на правителството, Десислава Атанасова отговори:

Категорично не смятам, че ще има промяна в София. Аз съм убедена, че всички граждани на столицата виждат какво се случи в мандатите на г-жа Фандъкова. Бях чула нещо като слоган на г-жа Манолова, че ще руши тухла по тухла модела на управление на Столична община. Кое ще руши? И за кой приятелски кръг говори? Много е интересно е да разберем кой е приятелският кръг на г-жа Манолова, циркулират снимки от Дупница, с братя Галеви“, подчерта още Десислава Атанасова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Дрън дрън Тази е умна, колкото Барни ръбъла. Едни и същи глупости бръщолеви. Няма ли някой с аргументи и анализи да изложи тезите си, а не с компромати. Ако беше истина това, досега повечето да са осъдени.
29.09.2019 22:03 / Отговор
Ели Аз винаги си я представям с червения потник на Бузлуджа с надпис „Шанс за Орешарски“,
30.09.2019 15:05 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети