Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Десислава Атанасова: Парадокс е Нинова да говори за демокрация и правова държава

Политика

Десислава Атанасова: Парадокс е Нинова да говори за демокрация и правова държава

Десислава Атанасова: Парадокс е Нинова да говори за демокрация и правова държава - Tribune.bg
Снимка:

Приватизаторка иска забрана на приватизацията

Парадокс – с тази дума депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова описа конгреса на БСП.

„Чуха се патетични речи, които звучаха парадоксално. Смятам, че е парадокс Корнелия Нинова да говори за демокрацията, а демокрацията да ѝ е отнела много. Казаха само преди 2 години. Парадоксално е Корнелия Нинова и БСП да говорят за независима съдебна система, за правова държава, а за тях Народният съд да е бил необходимост. Парадокс е да говорят за свобода на словото, а нейната партия да е изпращала хората с различно мнение по лагери. Парадоксално е приватизаторката да иска забрана на приватизация. Да говорят за лично достойнство, за лична собственост,  за защита на това достойнство и собственост, и то партия, която сменяше имената, изселваше, национализираше“, коментира Атанасова пред БНТ.

Темата "Елена Йончева" не стои на вниманието на ГЕРБ.

„Елена Йончева е с обвинение от българската прокуратура. Още един парадокс от вчера. Говорят за държавност, а хулят държавните институции. Не е нормално, който и да е политически лидер или политик, каквато е Йончева в момента, а не журналист, да казват подобни неща“, заяви тя.

„Не мога да се съглася с твърденията, че българските институции са поръчкови“, категорична е Атанасова.  Тя попита дали при сигналите, подавани от БСП, прокуратурата е изпълнявала поръчки. Според нея подобно хулене руши доверието на българските граждани в държавността.

По думите ѝ БСП е единствената партия, която има толкова милионери, че „дори Гергов не може да ги изброи“.

„Съвсем естествено е в една предизборна кампания се използва всичко. Но да се говори за репресии, потъпкване на свободата на словото, подобни неща и всички грехове да се приписват на ГЕРБ… тогава ще може ли БСП да направи своя партийна телевизия?“, попита Атанасова.

Според нея това се превръща в истерия и единствено ще отврати гражданите от изборния процес.

"Имаме ясна управленска програма, която се изпълнява стриктно. Не смятам, че трябва да има предсрочни парламентарни избори'', заяви още Десислава Атанасова.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ПОЖАРНИКАРА "БУДА" ОТ КАТО ПОЖАРНИКАРА "БУДА" Е НА ВЛАСТ НЯМА НИТО демокрация, НИТО правова държава
27.01.2019 17:50 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети