Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Десислава Атанасова: Всички предложени мерки са за доброто на хората

Политика

Десислава Атанасова: Всички предложени мерки са за доброто на хората

Десислава Атанасова: Всички предложени мерки са за доброто на хората - Tribune.bg
Снимка:

В днешната ситуация не бива да има опозиционност, коментира поведението на БСП Атанасова

Всичко, което предложихме като мерки на комисиите в събота и неделя, сме поели отговорност да бъде изпълнено. Не само мерките и заплащането на осигуровките от страна на държавата, но и всички средства от Българската банка за развитие към бизнеса. Това заяви пред bTV депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя коментира и поведението на депутатите от БСП. „Не разбирам защо колегите от БСП не ни приемат аргументите. В днешната ситуация не бива да има опозиционност“, заяви Атанасова.

Тя припомни, че глобата за разходка в парка е намалена от 5000 на 300 лева, а при повторно нарушение санкцията ще е 1000 лева.

,,Хората вече отдавна са наясно с това какви са ползите от носенето на маска. Просто няма други мерки, които да действат адекватно в тази криза. Хората трябва да разберат, че всички мерки, които предприемаме, са за да опазят здравето и живота им'', каза още Атанасова.

Тя обясни, че колежките ѝ от ГЕРБ Даниела Дариткова и Даниела Малешкова, които дадоха положителни проби за COVID-19, са в добро здравословно състояние.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати