Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДОСТ искат признаване на „турско малцинство“, ВМРО – разследване на Местан

Политика

ДОСТ искат признаване на „турско малцинство“, ВМРО – разследване на Местан

ДОСТ искат признаване на турско малцинство, ВМРО – разследване на Местан - Tribune.bg
Снимка:

Джамбазки е изпратил сигнал за „Престъпления срещу републиката“ до главния прокурор

ДОСТ на Лютви Местан започна подписка с искане за официално признаване на „турско малцинство“ в България. ВМРО отговориха с искане за разследване срещу Местан.

„Пиша на Главния Прокурор на Република България сигнал с искане да разследва това деяние като престъпление по глава Първа от Наказателния кодекс на Република България, а именно: „Престъпления срещу републиката“, съобщи във Фейсбук Ангел Джамбазки.

„Не стигат разкритията за съмнителни имотни сделки на участници във властта, не стига безобразното и безотговорно поведение на част от българските представители в ЕП, които с недопустимото си отсъствие от работата, за която им се плаща, предадоха интересите на българските граждани и избиратели и сега мънкат нелепи, глупави, нагли оправдания и лъжи, като се топят и изобличават едни-други, но и този изпълзя от турската дупка в която се беше напъхал“, написа евродепутатът.

„Партия“ ДОСТ е турска партия. Партия на Ердоган. Пета колона на Ердоган в България, също както и дианетското мюфтийство. Това са антибългарски организации. Те трябва да бъдат забранени, а заговорниците съдени и осъдени за национално предателство. Искането за признаване на каквото и да е „малцинство“ на българска територия е недопустимо и противоконституционно. На територията на Република България няма никакви национални малцинства, има етнически общности и групи, но всички те са интегрална част от единното и неделимо българско Отечество“, категоричен е Джамбазки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

БЪЛГАРИН ОТ СЕВЕРОЗАПАДА ЗАТВОР ЗА ТОЯ ПРЕСТЪПНИК!ТОЙ Е ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ!МЕДИИТЕ ДА НЕ МУ ДАВАТ ТРИБУНА,ЗАЩОТО ЩЕ ЗАПРИЛИЧАТ НО ТОЯ ПРЕСТЪПНИК!
27.03.2019 16:02 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати