Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДПС: Олигархичният кръг „Капитал” за пореден път манипулира обществото

Политика

ДПС: Олигархичният кръг „Капитал” за пореден път манипулира обществото

ДПС: Олигархичният кръг Капитал за пореден път манипулира обществото - Tribune.bg
Снимка:

 „За пореден път обществото става свидетел на груба манипулация от страна на олигархичния кръг „Капитал” на Иво Прокопиев. Този път маскиран като доклад на неправителствена организация. Става въпрос за международен институт за пресата. Докладът представя медийната среда в България тенденциозно и изкривено. Изцяло в интерес на олигархичния кръг „Капитал”. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

По думите му в доклада над 53 пъти се споменава името на народния представител от ДПС Делян Пеевски.

„ДПС също се споменава неколкократно , разбира се изцяло в негативен аспект, който няма нищо общо с действителността. В същото време в него е пропуснато да се разгледа влиянието на медиите у нас от олигарха  Иво Прокопиев, както и създаденото от кръга „Капитал” порочно обвързване на медии.

Карадайъ бе категоричен, че медийният кръг „Капитал” извращава истината в своите публикации. По думите му един от авторите на доклада е Галя Прокопиева.

„Докладът е изготвен от Прокопиев в офисите на Прокопиев затова ние от ДПС си позволихме да изразим наше становище по отношение на този доклад и го адресирахме до вицепремиера  на ЕК, комисаря по правосъдие, както и до председателя на Комисията по граждански права. Нашите евродепутати поставиха този въпрос и пред ЕК”, заяви лидерът на ДПС.

Карадайъ заяви, че петицията осъждаща рашковщината по време на изборите , внесена от ДПС в комисията по петиците в Европейския парламент е допусната за разглеждане.  

Помолен да коментира думите на Корнелия Нинова, че правителството е свалено със заговор, той лаконично отговори:

„За кафявото отзад на някои хора, никой не им е виновен”.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети