Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Джамбазки: Редно е мястото на Валери Симеонов да бъде дадено на друг от НФСБ

Политика

Джамбазки: Редно е мястото на Валери Симеонов да бъде дадено на друг от НФСБ

Джамбазки: Редно е мястото на Валери Симеонов да бъде дадено на друг от НФСБ - Tribune.bg
Снимка:

Всяка една оставка може да бъде дадена във всеки един момент. Въпросът е защо?

„Парламентарната група на „Обединени патриоти” подкрепя участието на министрите в управлението. Сидеров изразява своя лична собствена позиция в момент на размисъл в съботния ден. Но мисля, че е редно и нормално този разговор да се направи очи в очи с всички останали”. Това заяви пред Нова ТВ евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Според него изваждането на представителите на „Обединени патриоти” от управлението ще отвори врата за влизане на други политически сили, което било и основната цел на ДПС.

„Подобно политическо действие опразва ниша. ДПС е партия, която се храни само от обръчи от фирми и от участие в политическата власт. Забележете техния натиск последните месеци, той е целенасочен. И е насочен срещу Симеонов и сегашния вицепремиер Каракачанов. Това им е битката – да се върнат в управлението и да изнудват ГЕРБ”, твърди Джамбазки.

Според него е редно вакантното място на подалия оставка вицепремиер Валери Симеонов да бъде заето от друг представител от НФСБ:

„Редно е, защото в момента в правителството има представители и на ВМРО, и на „Атака”. Редно е да има представител и на НФСБ. Всяка една оставка може да бъде дадена във всеки един момент. Въпросът е защо? Непрекъснатата игра на искане на оставки е глупава и безполезна. Тя вреди на нормалната политическа работа и на НС и в управлението”, заяви евродепутатът.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети