Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Евгений Бакърджиев: Коалирането с ГЕРБ за евроизборите е джакпот за СДС

Политика

Евгений Бакърджиев: Коалирането с ГЕРБ за евроизборите е джакпот за СДС

Евгений Бакърджиев: Коалирането с ГЕРБ за евроизборите е джакпот за СДС - Tribune.bg
Снимка:

Европейските избори у нас се превръщат във вътрешна битка с личностни нападки

Коалицията с ГЕРБ за евроизборите е джакпот за СДС, защото иначе те трудно биха успели да вкарат дори един човек в европарламента. Това мнение изказа бившият вицепремиер на България Евгений Бакърджиев пред Bulgaria ON AIR.

„ГЕРБ дотук традиционно е включвал в листите си представители от други политически формации. Това ще е за пореден път включване на хора в листата на ГЕРБ", каза той.

Бившият председател на Висшия съвет на БСП Красимир Премянов също заяви, че от това взаимодействие СДС ще спечели повече, въпреки че не изключи да има ползи и за ГЕРБ, но каза, че не е голям оптимист за резултата от него. 

Двамата говориха и за това, че европейските избори у нас се превръщат във вътрешна битка с личностни нападки и скандали с имоти, но ни очаква още много до 26 май. 

По думите на Красимир Премянов и Евгений Бакърджиев резултатите ще покажат дали ще има основание за искане на предсрочни парламентарни избори у нас.

„Разслоенията в Европа, балканизирани и побългарени у нас, дават много по-големи поражения. Това е сбъркана политика", посочи Бакърджиев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети