Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Георги Марков: Готвят „Майдан“ на Борисов

Политика

Георги Марков: Готвят „Майдан“ на Борисов

Георги Марков: Готвят Майдан на Борисов - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът призова да се свика национален митинг в защита на конституционния ред

„Гражданите имат право на мирни събрания и манифестации, стига да не нарушават закона и да не накърняват правата на другите граждани. В момента с препречването на пътища и магистрали, точно това става. Готви се „Майдан“ на Борисов и това е очевидно. Недоволните да направят партия и ако спечелят, да ни управляват, но в съответствие с Конституцията“. Това заяви пред агенция ПИК депутатът от ГЕРБ Георги Марков.

Той изрази опасения, че ако се стигне до падане на кабинета и предсрочни избори, би рухнало всичко постигнато до момента.

„Да сме най-стабилни на Балканите, да се открояваме от другите страни в този регион. Виждате Румъния четири пъти смени правителството за една година; Сърбия се лута между Русия и Запада и в нерешим конфликт с Косово; Македония и Гърция са в тотални вътрешни противоречия с неясен изход; в гр. Бихач – Босна и Херцеговина се събират хиляди мигранти, които всеки момент ще атакуват хърватската граница. На този фон ние проведохме успешно и звучно председателство /за Австрийското нищо не се чу/, станахме домакини на китайския премиер и пътя на коприната, Борисов създаде Балканска четворка с прицел сериозни инфраструктурни проекти. ГЕРБ направиха зрими неща за България. Няма партиен лидер в момента, който да стане успешен премиер на България и така радушно приет навън“, изброи депутатът.

Той е категоричен, че тече опит за опит за анархо-демокрация.

„Смятам, че е време ГЕРБ да мобилизира избирателите, които има, а те са над 1 милион и мирно, културно, но категорично да направи национален протест за защита на Конституционния ред и на Борисов. Смятам, че ГЕРБ и патриотите в големите градове могат да извадят повече хора от БСП и ДПС и да покажат защо управляват - защото хората ги подкрепят. Това е мое лично виждане“, заяви Марков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати