Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ излизат на протест пред Министерски съвет утре (СНИМКА)

Политика

ГЕРБ излизат на протест пред Министерски съвет утре (СНИМКА)

Мотото е „Да защитим демокрацията“

„Зад нас е един от съвременните концлагери на България, за да затваря политически неугодните му политици, като потъпква законите на страната. За да не допуснем беззаконието да продължава, призоваваме всички български граждани, които са се борили за демокрацията, викали са по площадите и са извоювали тази висша ценност да заповядат утре в 9 часа пред Министерски съвет където да защитим всички заедно законите и демокрацията в страната", заяви проф. Ангелов и допълни, че по този начин ще започне свалянето на това антидемократично правителство.

Апелът от страна на проф. Ангелов бе отправен и към всички членове и симпатизанти на ГЕРБ.

Той уточни, че протестът ще е мирен и припомни как само преди няколко седмици Народното събрание е било обградено с метални огради, защото управляващите се страхуват от волята на българските граждани.

„Преди няколко месеца в България се проведе държавен преврат, като откраднаха изборите и всичко това ще се разбере. Не може да отстъпваме и крачка назад“, заяви бившият спортен министър Красен Кралев.

От ГЕРБ призоваха всички, които бяха репресирани и принуждавани да подписват протоколи и да не участват в изборите също да дойдат. Депутати от ГЕРБ заявиха още, че симпатизанти вече са се мобилизирани и пътуват към София в защита на Борисов.

„Да изметем всички комунисти, както и всички онези дошли от Канада. Ние сме правова държавата и трябва да се спазват Конституцията и законите на тази страна“, заяви проф. Ангелов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети