Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Голият кандидат-кмет подари мандата си на Черепа

Политика

Голият кандидат-кмет подари мандата си на Черепа

Голият кандидат-кмет подари мандата си на Черепа - Tribune.bg

Укриващият се в Дубай Васил Божков – Черепа очаквано намери партия, с чиято регистрация да иде на избори. Става въпрос за небезизвестната Българско национално обединение с лидер Георги Георгиев – Готи.

„Въпреки опитите на Прокуратурата и #хунтата да спре ПП „Българско лято“ да се яви на избори, ние ще участваме. ПП БНО е избраният мандатоносител, предоставяйки ни 100% от своите листи. Времето за промяна настъпи“, написа Божков. Уж на живо, а на запис, се включиха Борил Соколов, председател на Българско лято, и Георги Георгиев от БНО.

„От съображения за сигурност видеото ни е на запис. Тук сме заедно с Георги Георгиев от Българско национално обединение. Направиха всичко възможно да ни спрат но не успяха. БНО споделят нашите ценности и изцяло ни дават листите си“, съобщи Соколов.

„Обещахме ви че на следващите избори ще има истинска промяна. Нашите управници не могат да ни я дадат. Затова даваме 100% от листите си в полза на Българско лято. На бюлетината ще пише БНО, но реално е гласувате за Българско лято. Призовавам всички да гласуваме и да променим статуквото“, заяви Георгиев.

И Радев изгря до голия кандидат за кмет

БНO: Манолова да се извини, че използва голото тяло на Готи

Готи е отдавнашна звезда в българската политика. Той се прочу особено много с голата си кандидат-кметска кампания и нееднократно през годините е споделял свои разсъблечени снимки по различни поводи.

ГотиГоти

Фолк певец и режисьор, Готи и преди е бил ракета носител на някои други популярни и заможни фигури. В листите му беше Митьо Пищова.

Изборен плакат на Митьо ПищоваИзборен плакат на Митьо Пищова

Издигането на Евгения Банева пък завърши с фиаско и призиви на БНО да не се гласува за нея.

БНО: Не гласувайте за Евгения, Баневи са мошеници

Преди обаче не се е случвало партията толкова щедро да подари цялата си листа, както с Васил Божков. Освен листата, Българско лято вече е взела още интернет страницата и профилите във Фейсбук на БНО.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

ivo bogko otide da pikae, HAIDE vsichki da go pridrugim!
23.02.2021 15:21 / Отговор
Това сериозно ли е ! А някои разправяха даже ,че Черепът бил "умен"! Със тоя селяк на снимката,щял да бори "хунтата"? Явно провалът в далаверата срещу държавата му е изпило и малкото сиво вещество ,което е имал!
23.02.2021 15:38 / Отговор
Джедай Тотю Нищо, нищо, хак му е на Черепухин! Изглежда, че му трябва някакъв много як шут в дирника на изборите, за да види, че или той самият е изключително тъп, или не може да привлече умни хора! Явно този „мастит бизнесмен“ с кухия череп цялата работа му е такава: върти, суче, голям бизнес направил, голямо нещо, ама всичкият бизнес – покрай държавата. Ако не е държавата, да е умрял от глад, а като му затворят това кранче и гърми като спукан балон, тъпакът му с тъпак! А дебила от снимката го оправдавам – не е луд, който яде зелника, а който му го дава!
23.02.2021 17:22
Яяяя, наш Тараторчо ли се е съблякъл? И гАзис точно ей така си го представя простронствено, нощно време Тартаковера по без гащи, разбийш ли...
23.02.2021 23:49
Z Колко много простотия и продажност има в нашия политически пейзаж, Господи! Наистина трябва сериозна промяна, за да се пресекат подобни идиотии, преди да са отровили и малкото останало нормално в изстрадалата ни родина. Всеки ден сме свидетели на някакъв театър на абсурда - клиенти на прокуратурата искат да управляват България, добре епилирани мускули регистрират партия, за да я продадат за много пари на който я пожелае, компрометирани екс-политици се снимат ухилени с когото им падне. Да се смееш ли, да плачеш ли? Почти Хамлетовска дилема.
23.02.2021 15:43 / Отговор
И още: Май забравяме и за идиотиите на Дългия с "Няма такава държава" и пр.
23.02.2021 19:07
Случаен Тия подиграват ли се с нас или ни вземат за малоумни.
23.02.2021 16:08 / Отговор
кесо Череп, само гледай да не останеш гол като мандатоносителят си, майна! То пак арно, че в Дубай е топло та дрехи не ти и требат.
23.02.2021 17:54 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати