Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Харизанов: Няма причина Вежди Рашидов да подава оставка

Политика

Харизанов: Няма причина Вежди Рашидов да подава оставка

Харизанов: Няма причина Вежди Рашидов да подава оставка - Tribune.bg
Снимка:

Липсата на Цветанов ще се усети в парламента, смята политическият анализатор

Няма причина Вежди Рашидов да подава оставка, заяви политическият анализатор Георги Харизанов пред БНР. "Можеше да се хлъзне по някаква театрална линия, да каже, че от солидарност подава оставка, но не разбирам защо", коментира той сагата с апартаментите, купени на преференциални цени от политици.

Харизанов коментира решението на Цветан Цветанов, което беше обявено вчера. Цветанов напуска парламента, остава зам.-председател на партията и председател на предизборния щаб. Според Харизанов липсата на Цветанов ще се усети в парламента. „Ще има период, в който групата на ГЕРБ ще бъде във форма на посттравматичен шок“, смята Харизанов.

По думите му Менда Стоянова изглежда като един от фаворитите за поста на Цветанов в парламента. Според него обаче Димитър Лазаров би бил по-сполучливият избор за поста на председател на парламентарната група.

Според него ако Цветан Цветанов не беше дал оставка, неща щяха да изглеждат изключително неприятно в очите на обществото и щяха да нанесат много по-тежки щети.

"Оставката закъсня 3-4 дни. Дали са нанесени някакви щети, е твърде рано да се каже. Основната цел на оставката е постигната, а тя е изключително неприятният паралел, който се заформя между ГЕРБ и техния пряк конкурент на европейските избори", допълни Харизанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп