Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов на разходка във Варна с извънредно включване

Политика

Христо Иванов на разходка във Варна с извънредно включване

Христо Иванов на разходка във Варна с извънредно включване - Tribune.bg

Лидерът на „Да, България“ „бори корупцията“ с лайфове във Фейсбук

Христо Иванов продължава с предизборните включвания, обещаващи панацея срещу корупцията в България – стига да му бъде дадена власт. „Да, България“ ще предоставят на чешката прокуратура „всички материали, които има по казуса“ с продажбата на ТЕЦ „Варна” на Ахмед Доган, обеща Иванов.

„Когато каскетът Гешев се прави на, как беше казал в онзи запис - на идиот, ние ще разчитаме на чешката прокуратура. Търсим чешката прокуратура, ще търсим възможност с чешките политици, които вдигнаха шум по казуса, заедно да направим постъпки пред Европейската комисия. Ние няма да се откажем да шумим по тази тема”, закани се Иванов.

„Когато ние започнахме да шумим, замразиха студения резерв, премахнаха тази схема, но всички регулаторни институции, които сигнализирахме, не направиха нищо. (...) Пълно мълчание. Институциите в България - регулаторите, прокуратурата, изпълнителната власт, са само обслужващ персонал на корупционните далавери”, заяви днес Иванов.

„В парламента ще започнем постепенно отвоюване на всички регулатори. Защото без да свършим и тази работа, ние никога няма да можем цялата тази корупционна класа да я лишим от възможността да задушава страната ни, да краде нашето собствено бъдеще”, заяви той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (17)

Ехооо.. ЕЙ ПЕДЕРАСТ, БОГ ДА ТЕ УБИЕ, че си ОБРАТЕН, ЛЪЖЛИВ, КОРУМПИРАН ПЕРВЕРЗНИК УУУУуууу...
30.01.2021 13:53 / Отговор
Да, дано, ама на дали...гадовете живеят дълго.
30.01.2021 13:56
ГЕРБКП Съветската мутра Борисов разпродаде всичко на Доган и Кремъл, а троловете на ГЕРБ, понеже няма какво да кажат - обиждат.
30.01.2021 14:15
Оставка! Гешев, какво стана със сигналите за ТЕЦ-а на Доган?
Когато Гешев се прави на луд, ще разчитаме на чешката прокуратура и на чешките политици, за да търсим постъпки пред ЕК.
След всичките сигнали до българските институции по казуса със студения резерв отговорът е мълчание.
Институциите в България - регулаторите, прокуратурата, изпълнителната власт, са само обслужващ персонал на корупционните далавери. Закотвени сме на това дъно от ГЕРБ и корупционната клика около Бойко Борисов, Ахмед Доган и Делян Пеевски.
30.01.2021 14:18
Айдеее, Болшевишкият Трол пак се изходи! Ами ако и чешката прокуратура каже че няма престъпление, Ристю на кого ще се оплаче? На арменския поп ? Гешев да си свърши първо работата с далаверите на Прокопиев, Ристю ще му "съдейства"!
30.01.2021 14:55
Геш Постепенното отвоюване на всички регулатори и събирането им в ръцете на Ристю води до Маджоритарна диктатура, което няма да го бъде!
30.01.2021 14:57
Покажи всички
Ами Ристю, ако и от чешката прокуратура ти кажат че няма престъпление, тогава какво ще правим? Що не споменаваш само, че ЧЕЗ са продали на бивш министър на Орешарски, а той на Доган? Това "случайно" го пропускаш! И студеният резерв не си го махнал ти!
30.01.2021 13:56 / Отговор
БОЙКИКЕВ ПО ВЪНШЕН ВИД-ПРИЛИЧА НА ЧЕКИСТ ОТ ДАГЕСТАН............................................... НОРМАЛНО ЗА НАСЛЕДНИК НА ДАГЕСТАНЕЦ-ТЕРОРИСТ..........
30.01.2021 17:05
Анастас #

ДеБъйният репортер Бой'ки'кеф
е както винаги Бездарен Плювач.
Не случайно около него се събират бездарните отрочета на бившият БКП-елит и изповядват наивните Му сказаки за лошия Борисов.

- Обикновени левичарски Педерунгели, Сър !

(дебъйскипрепикаващо)
30.01.2021 16:31 / Отговор
чичото Тоя плъх става по-отвратителен и от лайномет Бареков!
30.01.2021 19:17 / Отговор
Асен Иванов освен да се разхожда, за друго не го бива.
31.01.2021 15:27 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети