Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов недоволен от ЕК: В доклада няма пачките от спалнята на премиера

Политика

Христо Иванов недоволен от ЕК: В доклада няма пачките от спалнята на премиера

Снимка:

Европа продължава да не вижда цялата истина за България, смята лидерът на „Да, България“

Докладът за върховенството на закона, който Европейската комисия публикува днес, наред с познатите верни заключения за проблемите в България, прави и крачка напред в анализа за системната корупция като управленски модел в страната. В него обаче липсват важни моменти като снимките с пачки от спалнята на премиера Бойко Борисов, а Европа продължава да не вижда цялата истина за България. Този коментар направи съпредседателят на “Демократична България” и бивш правосъден министър Христо Иванов във видео, публикувано в профила му във Фейсбук.

“Няма да дойде от Европа помощта, няма да дойде от Брюксел и Берлин. Ние трябва да си свършим работата”, призова съпредседателят на “Демократична България, коментирайки документа. Според него докладът е поредното доказателство за незавидната съдба на управлението на премиера Бойко Борисов:

“Борисов става напълно токсичен, напълно неприемлив за европейските медии, а оттам и за европейските институции. Приключи неговата ера”, смята бившият министър.  


Коментари (21)

Киро Бизона Ице, да ти кажа, ама да не се обидиш, че не си разбрал, че в Брюксел не лапат доматите с колците! Снимките с „пачки от спалнята на премиера Бойко Борисов“ вървят като мотив пред малоумните, заухави мръшляци, които се събират да ви тътрят крака по идиотските протести и въстания! Политиците в ЕС си имат специални служби, чийто сводки ги чакат всяка сутрин на бюрото им и не се трогват от несръчните фалшификати на шепа озъбени и с изкривени лица от алчност за власт маргинали! Сега изясни ли ти се или ще продължаваш със същите простотии?
30.09.2020 19:34 / Отговор
РУСОФИЛСКИ ИЗРОДИ БРОДЯТ ИЗ ЕВРОПА! ОТВОРЕН ИМЕННИК НА ИЗРОДИТЕ:
ЛУМПЕН РАДЕВ, К. НИНОВА, ХР. ИВАНОВ, СЛ. ТРИФОНОВ, ЦВ. ЦВЕТАНОВ, Е. ЙОНЧЕВА, Р. КЪНЕВ...
И ОЩЕ МНОГО ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ..
30.09.2020 20:57
коментар Пинокио се обажда на баджо да му се оплаква, че никой не му обръща вече внимание!
01.10.2020 05:31
Гневна Свалям ви шапка , Бизон. Не бих могла да го кажа по-добре.
30.09.2020 20:17 / Отговор
Киро Бизона Благодаря и приятна вечер!
30.09.2020 21:38
кесо Дааа прав е бай ви Ристю десантчика, че в доклада на ЕК липсва цялата истина за случващото се в България. А тя всъщност е само една, че тук върви пълзящ прокремълско-комунистически опит за държавен преврат с участието на най-мракобесните сили, поставили си за задача да върнат историята назад, чак до любимата им дата 09.09.1944 г. Хубаво нещо е истината, бай Ристю и ние сме за истината.
30.09.2020 20:23 / Отговор
Арх.Петров Абсолютно вярно !
...Нашите умници разчитаха и разчитат на онези западняци, които в Брюксел "лапат доматите с колците" (срещу подобаващи стимули (!?)...
При все,че там няма Корупция !!
Но Лобизъм има ...(срещу подобаващи стимули (!?)
Справка - шушу-мушуто на Е.Милиончева ...!!!
Отговорът не е в парите ..,а само в тяхното количество !!!
Колкото повече-Толкова повече ..!
казва Мечо Пух : )
30.09.2020 20:45 / Отговор
Васил Христо Иванов счита, че той е най-меродавният в тази държава и че ще става премиер едва ли не. За хората обаче е ясно, че трудно ще влезе в парламента и че се опитва да ни заблуждава.
30.09.2020 21:08 / Отговор
Най-меродавният е българският народ, който прозря благодарение на Христо Иванов, че ни управляват мафиоти като Борисов, Пеевски, Доган. А около тях се въртят на хранилка всякакви подлоги.
30.09.2020 23:50
Най-меракодавният Аз не познавам около мен човек,който да е на това мнение!Меродавно е вярното,а не желаното!
01.10.2020 00:21
гнус Ади стига ревахте с изтърканото си клише Борисов, доган, пеевски бе мостоваци!Върнете заграбеното от Масовата ви Приватизация всичко като тогава играхте с дпс йордан цонев, х.бисеров, и така нататък.......!
01.10.2020 05:37
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още