Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ИТН отново без Трифонов: Тошко Йорданов благодари на Радев и не каза нищо

Политика

ИТН отново без Трифонов: Тошко Йорданов благодари на Радев и не каза нищо

ИТН отново без Трифонов: Тошко Йорданов благодари на Радев и не каза нищо - Tribune.bg
Снимка:

„Ние от ИНТ сме изключително щастливи, че спазвате Конституцията и не си позволявате тълкуване. Благодарим за това. Ние ще обсъдим надявам се конструктивно какво мислим“. Това каза на президента Румен Радев Тошко Йорданов от „Има такъв народ“.

Това беше втора консултацията на „Дондуков“ 2 от поредицата, планирана за днешния ден.

Десислава Атанасова към Радев: Очаквахме поне да ни поздравите, г-н президент

С гласа си българските граждани отредиха изключително отговорна роля на вашата партия. Към вас са вперени очакванията на българските граждани. ГЕРБ ясно изразиха готовност да направят правителство. Вашата роля от отговорна, очакванията към вас ще растат“, коментира от своя страна държавният глава.

В момента работата на парламента следва да се концентрира в законодателната дейност и съставянето на правителство, заръча Радев.

След консултациите Тошко Йорданов само повтори, че ще направят това, което са казали преди изборите, а именно че няма да влизат в коалиции с партии от статуквото. „Ако изобщо може да се стигне до кабинет, той ще е с другите две партии от протестите. Това, което сме казали, това ще направим“, каза Йорданов. „Когато мандатът стигне до нас ще ви дам отговор. Първите, които получават мандат са ГЕРБ. Те трябва да решат. Ние предварително не говорим какво ще се случи“, добави той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети