Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ИТН-Русе се отрече от областния си координатор

Политика

ИТН-Русе се отрече от областния си координатор

ИТН-Русе се отрече от областния си координатор - Tribune.bg
Снимка:

Общинската организация на „Има такъв народ“ в Русе се отрече от вече бившия си областен координатор и депутат Светлин Стоянов. В разпространена декларация те заявяват, че посланието, с което той е бил изпратен в парламента, е било заметено и опорочено.

Ето и позицията на Общинската организация на ИТН-Русе:

Членовете на ПП „Има такъв народ“ – град Русе сме граждани с ангажирано и честно отношение към проблемите на град Русе и на Република България. Моралният избор да избереш ново, подменено начало е личен избор. Нашият град не е място за временно пребиваване, а място, като завещаваме на децата си като дом и възможност за развитие.

Затова ние оставаме на пътя, който сме избрали като възможност за полагане основите на крехкото ни гражданско общество.

Уволненият от НСО за връзки с подземния свят Светлин Митев от ИТН стана Стоянов и пристана на ПП

Посланието, с което изпратихме в Народното събрание водача на листата от ПП „Има такъв народ“ – град Русе, беше споделената ни надежда и тя се нарича „Приказка за стълбата“ на Христо Смирненски. Днес това послание е заметено и опорочено, прикрито зад думи с неясно съдържание и насочено към всички, които казват: „Това не се отнася до мене!“ Тази притча определя местата, които заслужаваме – с делата, а не с думите си. Оставаме със силата на истината и с вяра съхраняваме имената си на чисти и достойни граждани на България.

Общинска организация на ПП „Има такъв народ“- град Русе


Топ новини

виж още
Актуална тема