Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Иван Иванов отговори на Дунчев: Хвърля кал по ПП, защото ресорния зам.-министър е техен

Политика

Иван Иванов отговори на Дунчев: Хвърля кал по ПП, защото ресорния зам.-министър е техен

Иван Иванов отговори на Дунчев: Хвърля кал по ПП, защото ресорния зам.-министър е техен - Tribune.bg
Снимка:

Свиленски се притесни за психичното състояние на депутатът от ПП

„Дунчев се занимава с личните си проблеми, иска да подложи динена кора на коалицията. Но както и Нинова каза-неговото виждане не се споделя от “Продължаваме промяната”. Амбициите му  са да заеме този пост. Вероятно са накърнени нечии нечисти интереси. Той хвърля кал по собствената си партия, защото ресорният зам.-министър е от ПП“. Това заяви земеделският министър Иван Иванов в предаването „Още от деня“ по БНТ по повод обвиненията на депутата от „Продължаваме промяната“ Александър Дунчев, че в горските стопанства се правят предимно партийни назначения.

Той обясни, че откакто е министър на земеделието са извършени над 68 000 проверки, а за констатираните нередности са издадени актове. „Възложил съм вътрешна проверка в Агенция по горите, въпреки, че твърденията за корупция на г-н Дунчев не са подкрепен с доказателства“, уточни той.

По-рано днес Георги Свиленски от БСП също коментира думите на депутатът от Продължаваме промяната, като посочи, че няма как уравновесен човек да говори по този начин.

„Явно тези кризи - ковид, финансова, война, не се отразяват добре на психичното състояние на някои колеги народни представители. Няма как уравновесен човек да говори така. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ председателят на ПГ на "БСП за България".

„Този човек (Александър Дунчев) е бил представител на неправителствена организация и едновременно е бил председател на агенцията, която трябва да я контролира. Срещу него има сигнали в КПКОНПИ. И застава пред национална медия да говори такива работи. Този народен представител е сменил няколко политически сили, докато попадне в парламента. Незадоволени лични амбиции никой няма да толерира нито в управляващата коалиция, нито в парламента, каза още Георги Свиленски.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети