Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Как активисти на БСП превзеха протеста на майките?

Политика

Как активисти на БСП превзеха протеста на майките?

Снимка:

Това компрометира демонстрацията и я оцветява като политическа

БСП активисти компрометираха с присъствието си протеста на майките на деца с увреждания, твърди Фактор. Оказва се, че една от жените, показана в репортажа на БТВ, се казва Десислава Младенова и е активистка от БСП „Овча Купел”.

Тя е била разпозната от нейни познати в социалните мрежи, които са алармирали за манипулацията.

Съпругът на Младенова – Станислав Младенов е също активен социалист. Той дори е бил кандидат за народен представител от 25-и МИР – София. Младенов се саморекламира с портрет на диктатора Тодор Живков, който държи в кабинета си.

И Десислава, и Станислав са сред активните столични членове на БСП, коментират в социалните мрежи. И двамата се изявяват като първа писта на всички протести срещу ГЕРБ.

Самото присъствие на Младенова в първите редици на протеста на майките го компрометира и е поредното доказателство, че „Позитано” 20 активно се е ангажирало с организацията му.

Източник: Faktor.bg  

 


Коментари (1)

VV В Троян всички му знаем номерата.една внезапна ревизия ще му дойде добре.Нека чистия му бизнес излезе наяве.Долен алчен схемаджия гледащ само интереса си убеден съм че 2 лева не е дал на болен или майка внужда и само реклама търси за себе си на чужд гръб.алчен за комисиони и търсещ само безплатен обяд.а жена му след него като сляпо куче го описва къв не е.сейрджии сте и дай боже света дане зависи от хора кат вас.Бойко брате колко тоз е ял от фондовете толкоз ти не си и сънувал.тъй да знаеш!мръсни комуняги бял ден да не видите до где ходите що мъка сте дали на света.
26.10.2018 16:50 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още