Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Как активисти на БСП превзеха протеста на майките?

Политика

Как активисти на БСП превзеха протеста на майките?

Как активисти на БСП превзеха протеста на майките? - Tribune.bg
Снимка:

Това компрометира демонстрацията и я оцветява като политическа

БСП активисти компрометираха с присъствието си протеста на майките на деца с увреждания, твърди Фактор. Оказва се, че една от жените, показана в репортажа на БТВ, се казва Десислава Младенова и е активистка от БСП „Овча Купел”.

Тя е била разпозната от нейни познати в социалните мрежи, които са алармирали за манипулацията.

Съпругът на Младенова – Станислав Младенов е също активен социалист. Той дори е бил кандидат за народен представител от 25-и МИР – София. Младенов се саморекламира с портрет на диктатора Тодор Живков, който държи в кабинета си.

И Десислава, и Станислав са сред активните столични членове на БСП, коментират в социалните мрежи. И двамата се изявяват като първа писта на всички протести срещу ГЕРБ.

Самото присъствие на Младенова в първите редици на протеста на майките го компрометира и е поредното доказателство, че „Позитано” 20 активно се е ангажирало с организацията му.

Източник: Faktor.bg

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

VV В Троян всички му знаем номерата.една внезапна ревизия ще му дойде добре.Нека чистия му бизнес излезе наяве.Долен алчен схемаджия гледащ само интереса си убеден съм че 2 лева не е дал на болен или майка внужда и само реклама търси за себе си на чужд гръб.алчен за комисиони и търсещ само безплатен обяд.а жена му след него като сляпо куче го описва къв не е.сейрджии сте и дай боже света дане зависи от хора кат вас.Бойко брате колко тоз е ял от фондовете толкоз ти не си и сънувал.тъй да знаеш!мръсни комуняги бял ден да не видите до где ходите що мъка сте дали на света.
26.10.2018 16:50 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати