Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Издадоха се: Кога е срещата на патриотите?

Политика

Издадоха се: Кога е срещата на патриотите?

Издадоха се: Кога е срещата на патриотите? - Tribune.bg
Снимка:

А „Господарите“ се похвалиха, че са връчили „Златен скункс“ на вицепремиера

Патриотите ще се съберат, за да обсъдят ситуацията с исканията за оставката на вицепремиера Валери Симеонов в рамките на утрешния ден. Това стана ясно от коментар във Фейсбук на журналиста и бивш депутат Димитър Байрактаров.

Приятели, току що проведох телефонен разговор с Красимир Каракачанов по повод недопустимото изказване на Валери Симеонов. Изрично му подчертах, че напрактика Симеонов прехвърли решението за неговата оставка като отговорност на коалиционните му партньори. Красимир Каракачанов даде следния отговор: "Поканих Волен Сидеров и Валери Симеонов на среща утре (23.10. 2018 г.) за обсъждане на ситуацията“, написа Байрактаров в социалната мрежа.

В същото време „Господари на ефира“ се похвалиха, че са успели да връчат „Златен скункс“ на Симеонов, който многократно заяви, че не планира извинение към майките, тъй като думите му са извадени от контекст и срещу него тече политическа атака.

Припомняме, че именно „Господарите“ извадиха и раздухаха изказването на вицепремиера, направено пред собствената му телевизия „Скат“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Адаша Да не е правил Митето Върбанов репортажа? ????
23.10.2018 00:48 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети