Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Караджов с призив към пътните строители: Не спирайте ремонтите, опасно е за пътуващите

Политика

Караджов с призив към пътните строители: Не спирайте ремонтите, опасно е за пътуващите

Караджов с призив към пътните строители: Не спирайте ремонтите, опасно е за пътуващите - Tribune.bg
Снимка:

„Призовавам фирмите да не изоставят обектите и да продължат ремонтите, защото изоставянето ще означава застрашаване на безопасността на пътуващите по българските пътища.“ Това каза пред журналисти в Пловдив вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството в оставка Гроздан Караджов, цитиран от Нова телевизия.

„Минахме през една криза - обръщам се към всички с конструктивен тон - много моля да не преиграваме, да не пресоляваме манджата, защото става дума за пътуващите, за живота на българите“, подчерта той. 

Караджов коментира, че е слушал докато пътува пресконференцията на Българската браншова камара (ББК) „Пътища“ и е много обезпокоен.

„В момента в страната се извършват стотици ремонти и най-големият ми страх е заради тяснопартийни интереси да продължава да се раздухва тази истерия и тя да стигне до там, че пътностроителните фирми да се оттеглят от ремонтите“, допълни Караджов.

Той обясни, че иска да види и техните аргументи, „защото до сега всичко, което е по решението на Народното събрание, е изпълнено“.

„Докладът ще бъде внесен в Народното събрание и да видим какво ще последва като действия“, каза още Караджов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети