Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов за „циганите станаха нагли“: Като видях пребития военен, полудях!

Политика

Каракачанов за „циганите станаха нагли“: Като видях пребития военен, полудях!

Каракачанов за циганите станаха нагли: Като видях пребития военен, полудях! - Tribune.bg
Снимка:

Думите ми бяха за престъпниците – другите не виждам какво се обиждат, недоумява вицепремиерът

„Когато видях пребития военен, полудях. Бяха го ритали, главно в главата и са викали: Дайте да го убием. Не се сдържах и казах, че циганите са станали нагли. Аз съм и човек преди всичко, а не само политик. Не искам да говоря за всички цигански набези. В моя избирателен район те са ежедневие”. Това заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов пред БТВ.

Той обясни репликата си от с. Войводиново „циганите станаха нагли“, която стана повод за жалби срещу него и искания за оставката му.

„Трябва да направим ясна програма за интеграцията на циганите. Първо е образованието, трудовите навици и ражданията. Трябва да спрем да се плашим, че сме политически некоректни. Не може, когато един българин си остъкли балкона, да го погват всички институции, а тези хора да си вдигат нелегални постройки без проблем. На кого трябва да се извиня? Думите за наглите цигани бяха за престъпниците. Тези, които не извършват престъпления, не виждам за какво трябва да се обиждат“, контрира нападките срещу себе се председателят на ВМРО.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети