Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Караянчева към Радев: Ако ви е отеснял костюмът на президент, направете си партия и спечелете изборите

Политика

Караянчева към Радев: Ако ви е отеснял костюмът на президент, направете си партия и спечелете изборите

Караянчева към Радев: Ако ви е отеснял костюмът на президент, направете си партия и спечелете изборите - Tribune.bg
Снимка:

Само така щял да стане премиер и да взема важни решения

Може би президентът иска предсрочни избори, за да сформира служебно правителство, което да промени решение на Народното събрание за сделката със самолетите“. Това каза във Велико Търново председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, предаде Радио „Фокус“.

Караянчева определи речта на президента като мрачна, песимистична, очерняща и унижаваща България.

Тя сякаш е писана, за да бъде произнесена от президент на вражеска държава, който иска да унижи, да смаже България и да я превземе. Тази реч прилича повече на продължение на речта, която той произнесе за Нова година. Но докато в онази реч се акцентира основно на сделката със самолетите, сега изведнъж се оказа, че трябва да правим и предсрочни парламентарни избори. Допреди два месеца нямаше такава идея, може би защото президентът иска да сформира служебно правителство, което да промени решението на Народното събрание“, посочи Цвета Караянчева.

Тя покани президентът Румен Радев в Народното събрание, за да разбере как работи парламентът. Караянчева заяви, че твърденията на Радев за това, че се приемат лобистки закони са неаргуметирани.

Парламентът е най-прозрачната институция в България, а ниският ѝ рейтинг се дължи на факта, че се дава възможност на българските граждани да знаят какво правят техните народни представители. Ако ви е отеснял костюмът на президент, направете си партия, каквото желание виждам, че имате, и направете всичко възможно да спечелите изборите след две години и да станете премиер и да вземате важни решения. Когато човек взема важни решения, той не може да угоди на всички, затова и рейтингът понякога пада. Когато се наложи да вземате важни решения и да заставате с лицето си зад тях, тогава може би и вашият рейтинг ще падне“, каза още Цвета Караянчева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Мина Ха-ха правилно му го е казала жената
29.01.2019 13:51 / Отговор
До Мина Мина ... и ти замина по канала!
29.01.2019 16:09
КАКА КУРИ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА И аз му казвах това на онова селянче от село Славяново,но както каза другаря ЛАМБО той се оказа голям катил и говори само глупости!
29.01.2019 15:11 / Отговор
Маале, маале Тая лелка е типичен пример за войнстващата посредственост! И като се сетя до какъв пост е допълзяла ми става някак ТЪЖНО за майка България!
29.01.2019 16:05 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети