Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Колтуклиева: Борисов успя да изненада противниците и да зашемети някои от тях...

Политика

Колтуклиева: Борисов успя да изненада противниците и да зашемети някои от тях...

Соня Колтуклиева, Фейсбук

Каквото и да си мислите за Бойко Борисов и екипа му, те днес направиха много силен ход, с послания, които не са нови, но са събрани в логичен контекст и са излъчени в подходящо време.

Враговете на Борисов и ГЕРБ могат да си повтарят в захлас своите лозунги, даже да ги изкрещяват по улици и кръстовища, колкото си поискат. Бойко Борисов успя да изненада противниците и да зашемети някои от тях...

И Вас, г-н Радан Кънев, дето се бяхте приготвили да го тричате в Брюксел, забравяйки, че му бяхте коалиционен партньор, че произнесохте непростимата фраза за “историческия компромис”, а Христо Иванов стоя с широко затворени очи, докато беше министър; също като Мая Манолова, докато беше омбудсман; също като много други, които споделяха облагите на властта. За тях времето беше спряло - Борисов беше лош преди това и много лош след това - след като всичките те изпаднаха от властта.

Да, да, знам...ще ме хулите и наричате “мисирка”, “платена”, “ах, Колтуклиева, какво стана с теб?!”... знам отлично целия репертоар.

Но това няма да промени същността на истините, които написах.

Не можеш да обвиняваш този, който си пази властта, че умее да я пази. Не можеш да аплодираш онзи, който иска да вземе властта, но не знае как да го стори.

Такава е политиката. Навсякъде по света.  

 


Коментари (10)

Анастас #БъдетеУмни

#НеБъдетеОтстреляниЗайци
#НеБъдетеГлистиКатоМазолГлишев

ДеБъйците и Костовашките Дръгалефци се осраха звучно ...

Вече стана ясно, че Ицко БойкиКЕФ и за журналист не става.

- Ице, баба - да станеш Свещенник ма чеде.
Нали учи и за поп, ама завърши ли го !!!?

(заприсмехулно)
14.08.2020 18:42 / Отговор
Всички другари и обикновени помияри... Бойко ги осакати душевно!
14.08.2020 18:47 / Отговор
Зашемети ни с простотията си. Той опозори парламента, превърна ни в мафиотска република, потъпква всякакви закони, няма никакво разделение на властите, просто си е един кръстник на мафията, и сега е притиснат от САЩ, Русия заради газопровода и Белене, и протестите, та се чуди какво да измъдри, ама този път младите са на ход.
14.08.2020 19:55
Буй Младите, казваш, Йоло, Триото, Босия! Що за хора сте тези, които виждате разлика между червени, лилави и зелени бозайници, пардон, революционери?
14.08.2020 20:51
Жако По-страшен от спин-а, по-опасен от рака,
засега си остава Мунчо Фатмака!
Импийчмънт ༼✪ل͜✪༽ᕗ за Льотчика!
15.08.2020 06:30
Хроно Добре, че няма вече пионерчета с алени връзки, че щяха и тях да ги изкарат по улиците в пандемията, та да викат против Бойко и Гешев.
15.08.2020 06:42
Гражданска позиция Съгласен съм със коментарите!
Така е !
А тези на улицата олигарси и анархисти не са никакви млади !!
Заблудените радотстъоници!
И този кух президент които иска да ни направи руска мафиотска република не благодаря!
Браво на правителството и министър председателя! Никаква оставка смело напред! Във името на България и бъдещето!
Вашата оставка би върнала мафията и комунизма !Не ,не на това! 200 човека не са България!
14.08.2020 20:47 / Отговор
Начко На малоумниците от "Божковата рая" и "вся остальная сволочь" + агитките, вече трябва да се подаде командата: Разходитесь по домой!
15.08.2020 06:37
АСЕН ИЛИЕВ ТИКВАТА, КИРИЛОВ И КОЛХОЗНАТА СВИНЯ, НАКАРАХА СНАХА МИ ДА СИ ПРАЗНУВА РОЖДЕНИЯ ДЕН У МЕХАНА СВЕТИ ГЕОРГИ У ВЪРШЕЦ. ТА ТАМ ДА МОЖЕ КОЛХОЗНАТА СВИНЯ ДА МЕ ОТРОВИ. ЗАТОВА СЛЕПИ ПСЕТА, ИСКАМ ОСВЕН ГЛАВИТЕ НА ТИКВАТА И КИРИЛОВ, ДА ГИ ОДЕРЕТЕ, ПРЕДИ! ДА ИМ ОТРЕЖЕТЕ ГЛАВИТЕ. ДА НАТЪПЧЕТЕ КОЖИТЕ ИМ СЪС СЛАМА И ДА МИ ГИ ДОКАРАТЕ!
15.08.2020 07:06 / Отговор
Цветка Много обективен коментар! Това решение е на патриот, който милее за Родоната и народа си! Сега се разбра, кой какъв е и за какво се бори! По глупаво изказване на Резидента не бях чувала!Този човек съвсем си изпусна нервите! ВЪВ ВНС ИМА ДЕПУТАТИ И ТЕ ОБМИСЛЯТ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА НА РАЗЛИЧНИТЕ ПАРТИИ!ТЪПАК!САМО ГЕРБ!
15.08.2020 09:26 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още