Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Корнелия Нинова бяга от „Златния скункс” в стил „Бързи и яростни”

Политика

Корнелия Нинова бяга от „Златния скункс” в стил „Бързи и яростни”

Корнелия Нинова бяга от Златния скункс в стил Бързи и яростни - Tribune.bg

Голямо тичане си спретнаха председателят на БСП Корнелия Нинова и Боби Ваклинов от „Господари на ефира“.

Гонката в стил „Бързи и яростни” тръгва с опита да връчи на Нинова „Златен скункс” заради слабия изборен резултат на партията ѝ, но тя успява ловко да избяга от него и оператора.

В публикуваното видео на „Господарите“ (ГЛЕДАЙТЕ ТУК) Ваклинов опитва да каже на Нинова, която вече отпрашва с карания си от шофьор автомобил пред БНТ, че за първи път от десетилетия БСП се оказва трета сила.

„Нали знаете, че до „Позитано“ ще ви хвана. Няма измъкване, Станишев 6 месеца съм го гонил“, вика репортерът, тичащ след колата на червената шефка.

Пред сградата на Министерски съвет, където го отвежда гонката, Ваклинов отбелязва, че там е искала Нинова да се нанесе, ама... Не вижда на този етап как ще стане...

В крайна сметка Ваклинов настига Нинова пред централата на БСП, но тя влиза зад гаражна врата, а самият журналист е спрян от друг мъж.

„Щом започвате като Станишев да се криете, не са добре нещата“, закача се с председателката Ваклинов, който за финал се заканва, че това е едва „Ден 1“ от опитите за връчване на „Скункса“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Господарчета и всякакви другарчета... Да ви имам проблемите!
13.04.2021 17:59 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети