Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадинов изумен от Петков: Разкрил тайна операция за спасение на моряците и ги застрашил (ВИДЕО)

Политика

Костадинов изумен от Петков: Разкрил тайна операция за спасение на моряците и ги застрашил (ВИДЕО)

Костадинов изумен от Петков: Разкрил тайна операция за спасение на моряците и ги застрашил (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

„Ние настояваме за конституциония статут на българите в Таврия и Южна Бесарабия“, заяви на брифинг лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Той заяви, че иска адекватен отговор от украинския посланик. „Наглото му поведение довежда вече до преименуване на български улици. Не се обръща внимание на казваното от американския посланик“, допълни Костадинов и заяви, че българите заслужават локалния си суверенитет в Украйна.

Според него военна помощ не се изнасяла пряко, а през фирми към други държави, обясни Костадин Костадинов, като уточни, че от партията са за хуманитарна помощ, но правителството не изпраща пари като държавна помощ.  

Костадинов повтори казаното в зала, че на мирния митинг за Украйна е имало профашистки формации като "Азов". Той призна за руски знамена на техните прояви.

„Кога грандоядите от Клуб Z, които са американска радиоточка, ще си сменят името“, попита Костадинов.

Според лидерът на „Възраждане“ гърците саботират интерконектора и той се съмнява, че връзката ще е готова до края на годината. Тя гарантирала едва 30 процента от нужния ни газ, а голяма част от него също била руска.  

Българското правителство не може да гарантира сигурността на българските граждани - нито физическа, нито икономическа, каза Костадинов.

Заради цялостната управленска импотентност на правителството от "Възраждане" щели да искат оставката на кабинета от „Възраждане".

Костадинов обвини Кирил Петков, че е изнесъл секретна информация и името на генерала, който организира специална операция за евакуирането на българските моряци в Мариупол. „Не е свършило, какво обявяваме днес“, попита Костадинов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети