Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ковачев: Цялата резолюция е излишна, текстът е изключително едностранна пропаганда

Политика

Ковачев: Цялата резолюция е излишна, текстът е изключително едностранна пропаганда

Ковачев: Цялата резолюция е излишна, текстът е изключително едностранна пропаганда - Tribune.bg
Снимка:

„Цялата резолюция е излишна, важен е докладът на Еврокомисията и оценката на Европейския съвет. Ноември месец ще има оценка за върховенството на закона и България ще бъде в първата петица. Доброволно България иска да бъде оценена от Съвета“. Това заяви пред БТВ евродепутатът от ЕНП Андрей Ковачев.

„Това, за съжаление, като текст от ЕП, е рожба на левицата заедно с либералите и е изключително едностранна пропаганда, която ще се използва за предизборна кампания в България. Ние трябва да изпълним препоръките от критичния, но обективен доклад на ЕК“, подчерта той.

„Правителствата във всяка демокрация идват и си отиват на избори, обаче тази резолюция ще остане и след няколкото месеца, когато има избори. Тази резолюция ще остане с всичките си искания към България – да има например не само на български език предизборна кампания, да регистрираме македонско малцинство, критиката към жилищните проблеми на ромите и защо незаконните жилища са били разрушавани, какви са проблемите на собствениците на апартаменти в Поморие и най-различни други теми“, пояснява той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Калин Абсолютно сме съгласни господин Ковачев!
Другарите Йончева и Кънев и БСП и ДБ бе мислят така обаче,колкото повече КЛЕВЕТИШ другарче,родина толкова повече девидентои печелиш това е лозунга им!
Юда !!
08.10.2020 19:17 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети