Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Крум Зарков: В БСП има политически сблъсъци между различни хора

Политика

Крум Зарков: В БСП има политически сблъсъци между различни хора

Снимка:

„Ако методът на работа на ГЕРБ се промени за добро след Цветан Цветанов, толкова по-добре.“ Така коментира знаковата оставка в най-голямата партия у нас зам.-председателят на ПГ на БСП Крум Зарков. Той беше гост в „Панорама“ с анализ за загубата на изборите както и какво е бъдещето на левицата след оставката на лидера Корнелия Нинова.

„Сътресенията в двете големи партии не идват логично, ако погледнем резултатите. ГЕРБ спечелиха, но дадоха свидни жертви не само от ръководството, но и като електорален резултат. БСП загуби, но в същото време се върна в областни градове, където беше отпаднала“, коментира Зарков.

„Чрез кампанията на БСП се заговори за доходите не само през призмата на европейските минимални заплати, но по принцип за неравенството както вътре в България, така и с неравенството в други страни“, допълни социалистът.

По повод загубата на евроизборите, Зарков заяви:

„Корнелия Нинова и ръководството бяхме изправени пред избор - да акцентираме, че БСП стои стабилно на терена и има всички основания да влезе в тежък сблъсък на местните избори или да заяви, че явно нещо не достига, за да ангажира достатъчно обществен ресурс, който да донесе търсената промяна. Ние имаме политически сблъсъци между различни хора - БСП не е на никого и не е на една личност, личностите в нея спорят по много теми.“

„На Корнелия Нинова ѝ трябва да бъде потвърдена в това, което прави. Нека тези, които го оспорват, напълно демократично да влязат в това състезание за лидер“, допълни още Крум Зарков.  


Коментари (1)

Български офицер Червените БКП / БСП - " Рубладжийски " гадове - да пукнат сами ...... ! Ако не искат " Ловните роти " ще си довършат работата .........!!!
05.06.2019 14:13 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още